free download 78 travel guides written by experts

Kalomira a venit la Bucuresti

Kalomira va reprezenta Grecia la Eurovision Song Contest 2008 cu o… Combinaţie secretă, după ce a câştigat finala naţională de la Atena, în februarie. Nico şi Vlad Miriţă s-au aflat acolo, ca invitaţi ai televiziunii naţionale elene. Frumoasa interpretă este acum în Bucureşti, la invitaţia TVR, unde a şi susţinut o conferinţă de presă vineri, 28 martie. Kalomira s-a născut la New York pe 31 ianuarie 1985, părinţii ei fiind greci. Din copilărie, visul său a fost acela de a deveni un star pop. De aceea, încă din timpul adolescenţei, s-a implicat în diferite activităţi extraşcolare, precum piese de teatru sau spectacole musical, care i-au demonstrat calităţile de interpretă şi dansatoare. Timp de nouă ani, a studiat viola, instrumentul său preferat, fiind şi membră în orchestra şcolii. A câştigat locul al doilea la un concurs muzical organizat de postul de radio WBLI şi a avut roluri secundare în show-uri live ale unor artişti celebri precum Jessica Simpson, LL Cool J sau Jennifer Love Hewitt.
La 19 ani, Kalomira pleca în Grecia, pentru a-şi împlini visul. Participarea ei la emisiunea Fame Story 2 de la televiziunea elenă i-a adus simpatia publicului, care i-a apreciat inocenţa, sinceritatea şi bunul simţ. Locul I obţinut nu a mai surprins pe nimeni.

Primul album, intitulat Kalomira, care cuprindea piese atât în limba engleză, cât şi în greacă, a fost primit foarte bine, iar tânăra interpretă a fost numită „Revelaţia anului 2004”. Popularitatea sa a depăşit graniţele Greciei, iar în timpul Jocurilor Olimpice de la Atena a fost intervievată de NBC pentru diferite emisiuni, fiind prezentată drept una dintre cele mai populare artiste din Grecia.

Cel de-al doilea album, Paizeis?, a reprezentat şi debutul Kalomirei în calitate de compozitoare, ea semnând muzica şi textul piesei Just Want You To Want Me. În albumul Kalomira Paei Cinema, interpreta a inclus coloane sonore ale unor producţii greceşti celebre, într-o versiune modernă.

Kalomira a colaborat cu artişti apreciaţi, cum ar fi Despina Vandi, pe care a însoţit-o într-un turneu în Grecia şi Cipru, Stamatis Gonidis sau Elli Kokkinou. Duetul pe care  l-a avut cu celebrul Dionysis Savopoulos este unul dintre momentele care i-au marcat cariera.

Kalomira s-a afirmat şi ca o moderatoare de succes a unor emisiuni matinale, dar şi de prime-time, precum şi ca actriţă în seriale TV. Anul acesta, pe 27 februarie, peste 60% dintre telespectatorii care au urmărit finala naţională au votat-o pe Kalomira şi piesa ei, Secret Combination, să reprezinte Grecia la Eurovision Song Contest 2008.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *