free download 78 travel guides written by experts

TVR lanseaza versiunea pentru mobil a site-ului TVRinfo.ro

Televiziunea Română lansează astăzi, 1 iunie 2012, m.tvrinfo.ro – versiunea pentru mobil a site-ului de ştiri TVRinfo.ro.

m.tvrinfo.ro conţine ştirile importante ale zilei, structurate în funcţie de secţiunile site-ului: Eveniment, Politic, Societate, Extern, Economie, Cultură, Sport, Sci-Tech, Vremea.

TVR vine astfel în întâmpinarea nevoii publicului de informaţie relevantă, actualizată în timp real, adaptându-şi conţinutul în funcţie de noile tehnologii.

Lansat pe 21 mai, sub sloganul „Aici sunt ştirile", TVRinfo.ro e un produs de informaţie complex, care îşi propune – pe lângă livrarea de conţinut jurnalistic propriu – să agrege şi să pună în valoare tot ceea ce televiziunea publică produce în materie de news şi current affairs, fie că e vorba de ştiri propriu-zise ori de interviuri, dezbateri, reportaje şi anchete difuzate pe canalele TVR. Site-ul TVRinfo.ro este un proiect al Departamentului TVR Interactiv.

Site-ul se diferenţiază pe piaţa media din România prin selecţia riguroasă a informaţiei, în acord cu misiunea publică a TVR, dar şi prin valoarea adăugată pe care echipa TVRinfo.ro – formată din jurnalişti cu experienţă atât în media tradiţionale cât şi în online – o aduce prin contextualizarea evenimentelor, infografice, materiale video de arhivă.

Site-ul de ştiri al TVR este condus de redactorul-şef Teodor Tiţă, jurnalist cu 12 ani de experienţă în presă şi management media, şi de Alexandra Bădicioiu-Matei, redactor-şef adjunct, care are 10 ani de experienţă în presă.

TVRinfo.ro este primul dintre proiectele TVR Interactiv din acest an: vor urma, în scurt timp, site-ul de corporaţie al TVR, un portal video şi două site-uri dedicate unor evenimente sportive: Campionatul European de Fotbal şi Jocurile Olimpice.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *