Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O mica gluma

Anton Pavlovici Cehov
Editura ALLFA

Iarna. Doi tineri – un el si o ea – pe-afara. El vrea sa se dea cu sania. Ea… nu prea. Ii e frica. Cu toate acestea el reuseste sa o convinga. I se pare ei, sau in timpul "calatoriei" cu sania el ii spune "te iubesc"? Parca aude acelasi lucru si a doua oara. Si in alta zi, cu aceeasi ocazie.

Oare peste ani cei doi sunt impreuna?
Oare e bine sa faci o asemenea mica gluma?

Si cum e cu relatiile la departare sau cu o doamna indragostita de un vanzator de obiecte de mercerie? Si ce alte povesti interesante se mai ascund in acest volum cu povestiri de o poate alta factura decat scrierile cunoscute ale lui Cehov?

Opt iubiri se infatiseaza cititorului si fiecare aduce cu sine o idee, una spect macar, la care se poate medita. Cert este ca aceia care vor citi cartea nu vor trece cu usurinta peste istorii. Cititorii vor fi cuceriti de personaje, locuri si povesti in sine – pentru ca toate sunt create si spuse cu farmec de faimosul scriitor rus.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *