free download 78 travel guides written by experts

TVR International a lansat concursul: „Promoveaza Roman(IA) oriunde te-ai afla!”

Românii din întreaga lume pot participa la concurs până pe 24 iunie, de „Ziua Internaţională a Iei”

Pentru a marca ziua în care tradiţionala bluză populară românească este celebrată, TVR Internaţional a lansat concursul „Promovează Român(IA) oriunde te-ai afla!". Astfel, până pe 24 iunie 2014, românii de pretutindeni pot participa la acest concurs ce are ca premii trei ii româneşti.

Concurenţii pot câştiga o ie (pentru ei sau pentru un membru al familiei lor) postând pe pagina de Facebook a postului TVR Internaţional dovada că poartă cu mândr(ie) bluza tradiţională românească. La adresa www.facebook.com/tvrinternational, fotografia postată de fiecare concurent trebuie să fie însoţită de un scurt text – fie despre povestea acestei ii, fie cu răspunsul la întrebarea „De ce iubeşti ia românească?”.

Cele mai apreciate trei fotografii (care adună cele mai multe LIKE-uri) vor fi desemnate câştigătoare – marţi 24 iunie, chiar de „Ziua Internaţională a Iei”.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în intervalul orar 22.00-23.00 (ora României), în emisiunea “Articolul VII – Ediţie specială” din data de 24 iunie, la TVR Internaţional.

Mai multe informaţii despre regulamentul de concurs şi detalii organizatorice puteţi afla pe site-ul oficial al TVR.

Foto credit TVR: vedetele TVR Internaţional
Cristina Timuş, Mihai Rădulescu, Gabriela Dumbravă, Sorin Burtea şi Angela Avram
purtând ii

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *