free download 78 travel guides written by experts

„Hotel California” (Un Oscar… O Nunta… O Entorsa…) de Neil Simon

noua producție a sălii Teatrelli, va avea premiera în data de 10 iunie

Sala de spectacole Teatrelli, situată in incinta sediului creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, le-a pregătit iubitorilor de teatru o nouă surpriză!

Marți, 10 iunie, de la ora 20.00, va avea loc prima reprezentație a celei de-a doua producții marca Teatrelli – piesa ,,Hotel California” de Neil Simon, ce se bucură de o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Radu Gabriel, Tania Filip, Maria Radu și Mircea Constantinescu.

Spectacolul poartă amprenta regizorului Gelu Colceag și reprezintă primul proiect inițiat de domnia sa pentru sala Teatrelli. Acțiunea se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între ele.

În prima parte, Diana, o mare actriță britanică este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar celebru din Londra.

A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata. Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții și să se blocheze în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi, când de bucurie, când de tristețe, împletite cu mult umor.

Ultima parte aparține unui alt cuplu cu „probleme”, cel format din Bill și soția acestuia, Bety, care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine însă unul de coșmar când, în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă, de aici începând toate necazurile personajelor noastre.

Spectacolul ,,Hotel California’’ de Neil Simon se va juca pe scena Teatrelli și în datele de 11,12, 17, 18 și 30 iunie, de la ora 20.00.

Detalii despre spectacolele puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Program casa de bilete
Luni : închis
De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00
Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PRwave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Art Act Magazine, Ziarul Metropolis, IQool și Bucharest Herald.

Finala de la Roland Garros in Herastrau

Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), pentru a o susține pe Simona Halep, care va juca în finala de la Roland Garros, având-o ca adversară pe Maria Sarapova.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 16.00, în cadrul CineParK, toți bucureștenii vor putea urmări pe un ecran de mari dimensiuni meciul anului, finala de la Roland Garros.

CineParK este cinematograful în aer liber amenajat de Primăria Capitalei prin creart în Parcul Herăstrău.

Hai Simona! Hai România!

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *