metalshow

Tudor Chiuariu si Vasile Dancu si-au lansat blog pe www.inpolitics.ro

Pe comunitatea www.inpolitics.ro si-au gasit locul, incepand din 15 oct a.c., doi dintre politicienii destul de vizibili ai vietii noastre politice actuale – Tudor Chiuariu (ministul Justitiei, membru PNL) si Vasile Dancu (fost vicepresedinte PSD, senator PSD, membru PSD Cluj).

Dintr-un motiv sau altul, ambii au avut si au inca motive sa starneasca subiecte, dezbateri, cazuri si abordari interesante in politica romaneasca.

Independent unul de celalalt, ambii au facut pasul spre un nou tip de a face politica – politica online, pe www.inpolitics.ro, dandu-si drumul propriului lor blog in cadrul acestui portal. Gasiti doua articole interesante publicate atat de Tudor Chiuariu, dar si de Vasile Dancu pe blogurile lor de pe inpolitics:

– Tudor Chiuariu publica un interviu acordat in exclusivitate revistei Q Magazine: //www.inpolitics.ro/Blog/TudorChiuariu.html – Societatea civila a devenit prelungirea politica a lui Basescu (in care spune ca detractorii sai din societatea s-au cam transformat in «lacheii» lui Basescu)

– Vasile Dancu scrie un articol – radiografie a scenei politice de acum, la care pare ca raspunde unei intrebari nerostite – mai avem nevoie de politicieni?: //www.inpolitics.ro/Blog/VasileDancu.html – Politica şi dictatura emoţiilor (in care se refera deopotriva de «ironic» la adresa fiecarui partid in parte).

Pana acum, acesti doi politicieni au aderat trendului politicii online si s-au deschis pe Internet. Pe masura ce vor adera comunitatii www.inpolitics.ro si mai multi politicieni si de la alte/mai multe partide din Romania, va vom tine la curent!

Ce este inpolitics?

www.inpolitics.ro este o platformă care încurajează dialogul politic între politicieni, cetăţeni şi alti actori ai vieţii publice, prin interacţiuni între mai multe niveluri. Comunitatea socio-politică din România are acum un spaţiu liber şi deschis, prietenos şi uşor de folosit pentru a se face auzită – şi acesta este www.inpolitics.ro, primul portal interactiv din România dedicat şi aparţinând comunităţii socio-politice, o platformă de online social networking construită pe două pârghii: informare şi comunicare.

www.inpolitics.ro s-a lansat in Public Beta pe 29 august 2007.

Publicul ţintă al www.inpolitics.ro este format din:
→ Politicieni, factori de decizie, membri din fiecare partid
→ Responsabili de PR şi comunicare (partide, instituţii etc)
→ Oficiali europeni relevanţi şi pentru România
→ Instituţii, ONG-uri, analişti, formatori de opinie
→ Studenţi şi liceeni (tineri implicaţi, în general)
→ Jurnalişti – români şi străini
→ Profesionişti din sectorul public
→ Diaspora
→ Toţi cei interesaţi de politică – oameni curioşi, dinamici, oameni responsabili şi implicaţi social; oameni obişnuiţi, care vor să-şi recâştige locul în societate ca cetăţeni responsabili

Fiecare opinie, politică sau nu, este asumată de cel care o enunţă, www.inpolitics.ro fiind neutru din punct de vedere politic.

Bucuresti, 16.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *