metalshow

S-a lansat SanatateaTV – prima televiziune online dedicata sanatatii

Miercuri, 10 octombrie, la ora 19:00, a avut loc lansarea oficiala a SanatateaTV. Casa Universitarilor a fost gazda unui eveniment deosebit, in cadrul caruia au participat medici renumiti, jurnalisti si specialisti din domenii conexe sanatatii.

 Primul click oficial pe www.sanatateatv.ro a fost dat de Prof. Dr. Sorin Oprescu, care a tinut si un mic discurs de incurajare pentru nou lansata televiziune online.  De asemenea, la eveniment au participat si reprezentanti ai organizatiilor partenere SanatateaTV:  Domnul Chestor Sef Pavel Abraham din partea Agentiei Nationale Antidrog, Dr. Bogdan Matei, din partea Smurd Bucuresti, Dr. Ovidiu Cismaru, director al Serviciului de Ambulanta Bucuresti, domnul Ion Toncea, presedintele Federatiei Nationale de Agricultura  ecologica  si Gabriel Paun, coordonator campanii Greenpeace.

Intr-o atmosfera eleganta si deschisa, invitatii nostri de renume au vorbit despre oportunitatea ca informatia medicala sa ajunga in timp util la publicul interesat, mai ales intr-un domeniu in care noutatile apar la fiecare minut. In plus, specialistii au vrut sa sublinieze importanta preventiei in medicina si au salutat ideea unei educatii medicale adecvate.

Cuvintele si incurajarile invitatilor nostri ne-au confirmat inca o data oportunitatea lansarii unei televiziuni online dedicate sanatatii. De aceea, vom continua sa colaboram cu specialisti renumiti din acest domeniu pentru a oferi publicului nostru, in fata caruia ne-am angajat, numai emisiuni de calitate si subiecte de interes.
Va asteptam zilnic pe www.sanatateatv.ro!

Bucuresti, 16.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *