free download 78 travel guides written by experts

Tu donezi la casa, ei ajung acasa!

Persoanele care fac cumpărături în Cora din Cluj pot să doneze direct la casă pentru susținerea proiectelor Habitat for Humanity Cluj

Habitat for Humanity Cluj în parteneriat cu Cora lanseazã campania de strângere de fonduri „Tu donezi la casã, ei ajung acasã!”. În perioada 30 aprilie – 31 iulie, fiecare client Cora va putea dona la casierie, pentru a susține construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familii în nevoie.

Donațiile strânse vor fi direcționate cãtre construcția a douã locuințe din cele 15 pe care Habitat for Humanity Cluj le va construi în urmãtorul an la Jucu. Astfel, persoanele care își fac cumpãrãturile de zi cu zi vor putea sã ajute familii care locuiesc în spații prea mici, fãrã utilitãți sau locuințe fãrã izolație corespunzãtoare și sã afle mai multe despre nevoia de locuire din Cluj.

„Apreciem foarte mult deschiderea Cora fațã de cauza noastrã, aceea de a asigura fiecãrei persoane un loc decent unde sã locuiascã. În Cluj-Napoca, mai existã familii de patru persoane care locuiesc în 17 mp, unde te lovești de mobilã sau de o altã persoanã la fiecare mișcare sau familii care nu au o baie adecvatã în casã și aleg sã își punã o cadã într-un colț, ascunsã dupã o ușã. Împreunã cu toate persoanele care vor dona cãtre organizația noastrã, vom putea asista astfel de familii și le vom putea împlini cel mai mare vis: acela de a ajunge acasã. Invitãm toți clienții Cora sã participe la evenimentele campaniei și sã afle mai multe despre cum pot contribui la un viitor mai bun pentru familii în nevoie”, explicã Ionuț Sâmpetrean, directorul executiv Habitat for Humanity Cluj.

Angajații Cora se vor implica direct în campanie, prin participarea ca voluntari la construcția locuințelor. Ei vor lucra cot la cot cu familii partenere și voluntarii Habitat for Humanity Cluj la ridicarea caselor.

Habitat for Humanity Cluj începe anul acesta construcția a 15 locuințe în Jucu. Locuințele se adreseazã familiilor aflate în nevoie urgentã de locuire, de la doi la cinci membri, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuințã decentã. Cele 15 locuințe vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente și accesibile și vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali de peste tot din lume.

Mai multe informații sunt disponibile online, pe www.habitatcluj.ro.

Bucuresti, 05.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *