free download 78 travel guides written by experts

The good ol’times are back

9 – 11 MAI
in Parcul Central

Festivalul Transylvania History Days

Va asteptam in Parcul Central, de vineri, 9 mai, pana duminica, 11 mai, sa traim ore de "istorie vie". Vom asista la spectacole cu tematica istorica, demonstratii de lupta, confruntari daco-romane si vom descoperi arta, credintele spirituale si modul de viata din diferite epoci.

Publicul va participa la ateliere de creatie si lucru, organizate in zona destinata fiecarei epoci (daci, romani, gladiatori, ev mediu, sec.XIX). Vor fi ateliere de bucatarie antica, fierarie, tesatorie, olarit, pielarie si jocuri antice.

Proiectii de FILM in aer liber (vineri si sambata, de la ora 21.00) coloana sonora LIVE – cvartet de coarde Mood Quartet.

Targul de antichitati, mestesuguri si carte va fi prezent in fiecare zi a festivalului in Parcul Central de la orele 10.00 la 20.00.

La finalul celor 3 zile de festival, in care avut ocazia să participați alături de trupele de reconstituire la asalturi, retrageri și staționări de trupe, Balul Epocilor vă propune o experiență nouă, în care dimensiunea temporală dispare iar istoria te invită să faci parte din ea.

Maşina timpului porneşte, Duminică, 11 Mai, de la ora 19:00 de la vechiul Cazinou din Parcul Central, în Castrum Clus, astăzi Cluj-Napoca. Dansul, muzica, teatrul, ospățul şi costumele sunt componentele indispensabile ale ”Balului Epocilor”.

Pentru cei care îşi doresc să participe la petrecerea de final a festivalului, Balul Epocilor, am pregătit 150 de bilete. Biletele cumpărate până în 5 mai 2014, la ora 14:00, sunt 50 de lei. Între 5 şi 10 mai 2014, biletul va costa 75 de lei. Se pot cumpăra 2 bilete şi vei primi 3 bilete la preţ de 150 de lei. În ziua evenimentului (11 mai 2014), biletele se vor cumpăra de la Punctul de Informare al Festivalului (Parcul Central), iar preţul va fi 100 de lei. detalii

Bucuresti, 05.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *