free download 78 travel guides written by experts

Trei județe premiate pentru solidaritate si grija fata de mediul inconjurator

Colectarea deșeurilor electrice în România atinge un nou nivel, cu Patrulele de Reciclare!

Au informat, au mobilizat, au colectat și au câștigat!

Patrulele de Reciclare din județele Sibiu, Iași și Gorj au câștigat cele trei premii naționale ale ediției 2015-2016 pentru că au reușit să-și mobilizeze comunitățile să colecteze selectiv cele mai mari cantități de deșeuri electrice din țară.
 

Județele Iași și Gorj urcă pe podiumul național pentru prima oară. Județul Sibiu își aduce în palmares al treilea premiu național. Atât anul trecut, cât și la această ediție, sibienii au ocupat locul I pe țară.

La ediția 2015-2016, în cadrul programului au fost colectate peste 715.000kg de deșeuri electrice, iar peste 160 de echipe din toată țara sunt premiante.

Este primul an cu cel mai mare număr de județe care au depășit pragul de 50g DEEE colectate/locuitor în cadrul programului. Aflați care sunt acestea și când vor avea loc Zilele Patrulelor de Reciclare câștigătoare, pe site-ul programului.

Înscrierile la noua ediție încep vineri, 16 septembrie. Cadrele didactice sunt invitate să își înscrie echipele online, pe www.patruladereciclare.ro.

La ediția 2016-2017 ne propunem să atingem un nou record de colectare a deșeurilor electrice în România, prin acțiunile Patrulelor de Reciclare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *