metalshow

TreeHouse, o noua locatie pentru petrecerea timpului liber

Începând cu anul acesta avem o nouă locaţie unde ne putem petrece timpul liber atât în compania prietenilor sau a familiei, cât şi a colegilor de serviciu. TreeHouse este un mic „country” club, situat în comuna Lunguleţul, judeţul Dâmboviţa, la 30 de minute de Bucureşti. 

Locaţia verde poate găzdui evenimente familiale sau corporative, teambuildings, cursuri, pentru un număr de circa 30 de persoane. Totodată, spaţiul său generos de 3.000 m2 permite organizarea unor evenimente în aer liber cu o participare mai largă.

Clubul este o inovaţie pe piaţa serviciilor de acest gen, având posibilitatea de a se adapta celor mai diverse nevoi, datorită facilităţilor oferite: piscină, lac artificial, teren de sport, loc de joacă pentru copii, zonă de relaxare, zonă pentru grătar şi servirea mesei, duşuri şi vestiare. Toate acestea sunt puse la dispoziţie în mod exclusiv, deoarece închirierea se face integral fie pentru o jumătate de zi, fie pentru o zi întreagă, iar oaspeţii se pot bucura de intimitatea întregului club.

Locaţia este ideală pentru cei care au la dispoziţie doar o zi pentru petrecerea timpului liber şi nu doresc să irosească multe ore în trafic, vor să se bucure de soare şi să facă o baie în piscină alături de prieteni şi / sau familie ori doresc să fie alături de colegii de serviciu, într-un alt mediu decât cel al biroului.

Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *