metalshow

Treci pe verde cu Bicicleta rosie!

Sâmbătă, 17 iulie, „Bicicleta roșie” face un tur de onoare în jurul Casei Poporului

Pentru al doilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din România, în parteneriat cu Primăria Capitalei, Green Revolution si Federația Română de Ciclism organizează turul ciclist pentru amatori – „Bicicleta roşie”, ce va avea loc pe 17 iulie, în Parcul Izvor, începând cu orele 19:30.  

10.988 de amatori de ciclism și nu numai, s-au înscris în concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a câștiga o bicicletă roșie de la Coca-Cola. Dintre aceştia, 400 de norocoși au fost selectați prin tragere la sorți, conform regulamentului și au câștigat câte o bicicletă roșie și un echipament de protecție complet.

Suplimentar, pe lângă completiția de pe site, au avut loc concursuri online pe Facebook si Twitter.

Pagina de Facebook „Bicicleta roșie” a strâns peste 1,500 de fani. Aceștia au putut să participe la un concurs, pentru a câștiga biciclete. Au fost înscrise mai mult de 50 de povești legate de experiența primei biciclete, din care, în urma voturilor, 3 au câștigat câte o „Bicicleta roșie”. Şi contul de Twitter s-a bucurat de un real succes. Cei mai rapizi care au trimis retweet la mesajul de la „Bicicleta roșie” au câștigat câte un echipament complet de protecție. 

Toti cei care s-au înscris în concurs, dar și fanii de pe Facebook și Twitter sunt așteptați la turul ciclist, sâmbătă, 17 iulie, în Parcul Izvor, începând cu orele 19:30, pentru a susține un stil de viaţă activ.

„O viată activă este esențială pentru a ne simți bine fizic și mental. Sistemul Coca-Cola din România susține numeroase evenimente sportive și inițiative care oferă tuturor posibilitatea de a se implica în activități fizice. Prin sprijinirea turului ciclist “Bicicleta roșie” Sistemul Coca-Cola România își respectă promisiunea de a promova activitatea fizică și un stil de viață sănătos.”, afirma Petre Şandru, Commercial Manager, Coca-Cola România, Moldova, Bulgaria şi Albania.

„Sunt încântat că bucureștenii s-au înscris în număr atât de mare la concursul “Bicicleta roșie”. Asta dovedeşte că oamenii doresc un oraș mai verde, în care să poată face mai multă mișcare. De aceea voi susține în continuare toate inițiativele de acest gen.  Îi invit pe această cale pe toți locuitorii Capitalei, chiar și pe cei care nu s-au înscris la concurs dar care au o bicicletă acasă sau care vor să închirieze una din centrele special amenajate, să vină în Parcul Izvor sâmbătă seara, la orele 19:30, ca să ia parte la unul dintre cele mai mari tururi cicliste din București.” adaugă Primarul General al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu.

În cadrul evenimentului, specialiști în nutriție vor oferi participanților informații despre hidratare și caracteristicile unui stil de viață echilibrat și activ.

„Activitatea fizică şi sportul sunt esenţiale pentru sănătatea noastră mentală. Un stil de viaţă sănătos înseamnă echilibru şi sportul ne ajută să ne menţinem echilibrul printr-o greutate potrivită, o alimentaţie echilibrată şi un tonus bun.” adaugă Lect. Univ. Dr. Corina-Aurelia Zugravu, Catedra de Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" – Bucureşti.

Turul ciclist „Bicicleta roşie” este un proiect susţinut de Sistemul Coca-Cola România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, Green Revolution şi Federaţia Română de Ciclism. Obiectivul principal al acestui program este să încurajeze locuitorii Capitalei să adopte un stil de viaţă mai activ, mai verde, mai echilibrat.

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *