metalshow

Traieste noua experinta de Stocare Multimedia si Impartire

Nimic mai simplu decât să Împarți, să Salvezi și să Transmiți cu ajutorul Serverului MediaShare Home Network de la Verbatim

Verbatim introduce MediaShare Home Network Server, o nouă soluție de stocare în rețea, proiectată pentru a permite consumatorilor să organizeze toate datele necesare în mod eficient pe un singur dispozitiv performant și rezistent și să le acceseze de oriunde ar fi. Utilizatorii pot foarte ușor să împartă, să stocheze și să transmită fotografii, videoclipuri și alte fișiere salvate pe MediaShare Server. MediaShare oferă până la 2TB capacitate de stocare și beneficiază de o carcasă din aluminiu rezistentă și în același timp stilată.

· Împărțirea, stocarea și transmiterea de fotografii, videoclipuri și alte fișiere
· Până la 2TB capacitate de stocare
· Crearea de albume foto și împărțirea acestora foarte ușor cu membrii familiei sau cu prietenii
· Buton Easy Transfer pentru transferul fișierelor de pe o memorie flash USB sau card de memorie direct pe MediaShare
· Acces Remote prin simpla conectare la www.myverbatim.com din orice locație
· Carcasă rezistentă și stilată din aluminiu
· Printare prin atașarea unei imprimante USB la MediaShare
· Multiple conturi de utilizatori sunt disponibile
· Compatibil cu Microsoft® 7, Vista, XP Home sau Pro, 2000, Macintosh® OS X
· În pachet se găsesc un Adaptor și un Cablu de Rețea

Împarte, stochează, transmite, oriunde, oricând

Multe locuințe din zilele noastre dispun de mai mult de un computer, formându-se astfel nevoia împărțirii conținutului digital între utilizatori și accesarea acestuia fie din confortul casei, dintr-o cafenea sau sala de clasă. Verbatim vine în întâmpinarea acestor utilizatori cu un dispozitiv intuitiv ce se detașează ce celălalte produse de stocare în rețea prin câteva caracterisitici hardware și software importante. Mai presus de toate, designul carcasei resitente din aluminiu îl transformă într-un accesoriu stilat pentru casele dumneavostră.

Vizualizarea fotografiilor, redarea muzicii, descărcarea și încărcarea fișierelor de pe orice computer cu o conexiune la internet chiar și prin acces remote sunt acum foarte ușoare cu ajutorul MediaShare. Portalul www.myverbatim.com permite utilizatorilor să încarce și să împartă albume foto pe situri de rețele sociale ca Facebook și Flickr*. În plus, utilizatorii pot creea albume și pot trimite în mod automat e-mail-uri cu linkurile aferente către familie și prieteni pentru vizualizare sau descărcare directă printr-o conexiune activă de internet. Muzica poate fi transmisă ușor către utilizatorii de iTunes® de pe orice computer, Mac® sau Windows conectat la rețeaua de acasă, sporind eficiența echipamentelor pentru divertisment existente. MediaShare poate de asemenea să afișeze fotografii sau să redea muzică pe un televizor prin dispozitive compatibile DLNA ca Media Playerele Digitale Playstation® 3 sau XBox360™.

Interfață ușor de utilizat și conectică multiplă

Verbatim MediaShare are o interfață simplă pentru accesarea, stocarea și împărțirea fișierelor. Folosind butonul unic Easy Transfer, consumatorii pot încărca conținut media direct pe server de pe orice dispozitiv de stocare portabil, fie acesta hard disc, memorie flash sau card. MediaShare este de asemenea compatibil cu Apple Time Machine® pentru utilizatorii Mac® sau Windows Backup permițând utilizatorilor să construiască copii de siguranță pentru un calculator aflat în rețea. Suportă chiar și multi-tasking: de exemplu cineva poate privi poze și asculta muzică în sufragerie în timp ce altcineva poate asculta altă muzică în bucătărie.

“Cu MediaShare am reușit să dezvoltăm un punct de stocare în rețea centrazilat ce permite utilizatorilor să se bucure de fișierele lor multimedia cu ajutorul unei interfețe intuitive de oriunde s-ar afla. Întâmpină toate necesitățile unui stiI de viață modern în care trebuie să rămânem în permanență conectați,” a declarat Kai Miroschnik Business Development Manager HDD la Verbatim EUMEA.

*
Abonarea este necesară pentru pachetul anual premium: utilizatorii pot accesa suport adițional pentru dispozitiv și posibilități de împărțire directă cum ar fi accesarea de pe telefon, o aplicație pentru iPhone, feed-uri RSS, Cooliris pentru vizualizări 3D ale fotografiilor și încărcare directă a fotografiilor către Flickr®. Achiziționarea unui MediaShare Server include o perioadă de 30 de zile de încercare gratuită a pachetului de abonare premium. Pachetul premium anual costă 19,99 USD.

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *