metalshow

Emisiunea “Subiectiv” cu Razvan Dumitrescu debuteaza luni, la Antena 3

Incepând cu 26 iulie 2010, de luni pana vineri de la ora 21, Razvan Dumitrescu va realiza emisiunea “Subiectiv", la Antena 3.

Va fi un talk-show, dar nu unul obisnuit. “Are si talk – invitati de marca, personajele zilei, dar si show – editorial rau, montaje spectaculoase, titluri intepatoare”, declara Razvan Dumitrescu.

”Subiectiv” va analiza cele mai importante subiecte ale momentului si va prezenta telespectatorilor propriile opinii. “Vom spune ce ne place sau nu ne place si vom argumenta alegerile noastre. Si desi putem parea subiectivi in enuntul editorial, mai mult ca sigur ca dupa ce veti urmari emisiunea si argumentele noastre, ne veti da dreptate! Nu ne ascundem in spatele dictionarelor de jurnalism. Intr-o piata media in care toata lumea vorbeste de obiectivitate, noi ne asumam subiectivitatea.”, adauga realizatorul, explicand astfel si alegerea numelui emisiunii.

Productia va fi realizata de o echipa performanta condusa de Marius Huc si care funtioneaza in aceeasi formula de 4 ani. Talk-show-ul va fi unul dinamic si se va axa pe abordarea problemelor stringente ale romanilor, prezentand in acelasi timp si solutii politice sau economice la eterna criza romaneasca.

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *