free download 78 travel guides written by experts

Toti elevii romani participanti la cea de-a XIXa editie a

Olimpiadei Internationale de Informatica au urcat pe podiumul de premiere

Medaliaţii s-au „antrenat” la .Campion, competiţie susţinută de SIVECO Romania în vederea dezvoltării tinerilor pentru obţinerea de performanţe în informaticã

Între 15-22 august s-a desfăşurat la Zagreb, în Croaţia, cea de-a XIX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică.

La competiţia din acest an au fost prezenţi 300 de elevi din peste 80 de ţări.

Echipa României este aşteptată să sosească azi, în jurul orei 15.00, la Aeroportul Internaţional Henry Coandă din Bucureşti. Cele 4 medalii de argint obţinute de Adrian Airinei de la Colegiul Naţional “Costache Negruzzi” din Iaşi, Cosmin Gheorghe, Bogdan Tătăroiu şi Andrei Grigorean de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, confirmă încă o dată valoarea şcolii româneşti de informatică.

Echipa României a fost coordonată de Emanuela Cerchez (team leader) profesor la Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi şi de Mugurel Andreica (Deputy team leader) asistent universitar în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti şi fost Olimpic Internaţional al României.

Toţi cei 4 elevi din echipa României s-au numărat printre finaliştii concursului .Campion ediţia 2007.

Dezvoltarea programului .Campion, se înscrie în strategia companiei SIVECO Romania de a contribui la dezvoltarea potenţialului tinerilor valoroşi pentru obţinerea de viitoare performanţe în informaticã.

“Sunt mândru de aceşti tineri pe care am avut ocazia să îi cunosc la finala .Campion din 2007. Mă bucur să văd că proiectul .Campion a devenit un loc de întâlnire al tinerilor cu performanţă în informatică”, a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager în cadrul SIVECO Romania şi coordonatorul proiectului .Campion.

Bucuresti, 22.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *