Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Comunitatea finlandeza Inari se mobilizeaza din nou pentru Valea Plopului

Un tir cu mobila va traversa Europa, pornind din Finlanda pentru a le oferi elevilor din Valea Plopului mobilier nou pentru inceperea unui an scolar fructuos! Comunitatea finlandeza Inari, parteneri Centrul pentru Proiecte Sociale, doneaza scolii din Valea Plopului mobilier scolar!

Nu numai donatia in sine trebuie admirata dar si modul in care se actioneaza trebuie sa fie un exemplu pentru noi toti. Un reprezentant al comunitatii finlandeze a fost prezent in Romania la inaugurarea bibliotecii scolii din Valea Plopului, realizata de catre CPS cu sprijinul partenerilor sai (Fundatia RTC, Vector Telecom, editura Litera si editura Anteea). Impresionat de starea scolii din Valea Plopului acesta a povestit in Finlanda ce a vazut in Romania. Comunitatea finlandeza a decis ca in cel mai scurt timp trebuie adus mobilier scolar nou pentru elevii din Valea Plopului. Prin urmare, o intreaga comunitate s-a mobilizat, s-a gasit mobilierul si modalitatea de transport si in acest moment doi voluntari traverseaza Europa. Ii asteptam in jurul datei de 27 august, la sfarsitul unui drum aproape initiatic, care ne demonstreaza tuturor ca solidaritatea si inititiva nu cunosc granite.

Aceasta actiune are loc in cadrul proiectului „Suflu de carte” care a debutat cu realizarea unui biblioteci in cadrul scolii din Valea Plopului. Ne bucuram ca s-a putut merge mai departe in sprijinirea acestei scoli. Inaugurarea oficiala a scolii in noua infatisare va avea loc in prima zi de scoala din acest an. Rugam presa sa fie alaturi de noi in acea zi pentru a putea transmite mai departe mesajul nostru: observa, decide, implica-te actioneaza! Numai prin solidaritate si implicare vom putea schima lucrurile in jurul nostru.
Va rugam sa ne contactati pentru obtinerea datelor pentru realizarea unui material la inceputul anului scolar!

Centrul pentru Proiecte Sociale este o asociatie non profit bazata 100% pe voluntariat. Scopul CPS este aportul de solutii concrete in medii si comunitati defavorizate, sprijinirea tinerilor talentati si cu potential important de dezvoltare.
Centrul pentru Proiecte Sociale va invita sa accesati site-ul www.proiectesociale.ro.
Nu ramaneti indiferenti! Diferenta dintre succes si esec este implicarea!

Bucuresti, 22.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *