free download 78 travel guides written by experts

Incepe Mamaia 2007

Joi – duminică, 23 – 26 august, ora 21.00, la TVR 1

Sfârşitul săptămânii va fi, la TVR 1, marcat de un eveniment muzical cu tradiţie: cea de-a 37-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia – 2007. Pentru ca românii de pretutindeni să aibă acces la interpreţii şi creaţiile româneşti de ultimă oră, festivalul va fi transmis în direct, integral, şi pe TVR Internaţional. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a patru zile, dintre care două seri vor fi dedicate concursului propriu-zis, a treia recitalurilor, iar cea de-a patra Galei Laureaţilor. Cei 20 de interpreţi selecţionaţi de juriul de la Bucureşti şi cele 18 piese alese la preselecţie vor fi împărţite astfel încât în cele două prime seri de concurs vom avea parte, mai întâi, de Secţiunea Interpretare (ora 21.00), urmată, de la ora 22.15, de Secţiunea Creaţie.

Nume mari şi-au anunţat prezenţa pe litoral, pentru a susţine recitaluri după concurs. Astfel, joi, pe 23 august, de la ora 23.45, telespectatorii TVR 1 şi TVRi se vor întâlni, pentru o oră şi jumătate, cu Mihai Trăistariu şi invitaţii săi. Vineri seara, de la aceeaşi oră, pe scena festivalului de la Mamaia va urca trupa Millenium. Sâmbătă, de la 21.00, membrii juriului au decis să arate românilor că au pus note concurenţilor în cunoştinţă de cauză: ei vor oferi turiştilor de la Mamaia şi telespectatorilor TVR un recital pop-rock de excepţie! După ce, la ora 22.40, ne vom revedea cu Mirela Goldic la ultima ediţie Mamaia ieri şi azi, la ora 23.10 se vor prezenta în faţa noastră trei trupe cu greutate în muzica românească: Mondial, Taxi şi Krypton. Duminică seară, emoţiile vor fi la cote maxime începând cu ora 21.00, când începe Gala Laureaţilor. După Gală, trupa VH2 va asigura o încheiere incendiară a festivalului.

De la 0.50, Cătălin Măruţă ne aşteaptă, aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani, la Dopo Festival, unde va comenta, alături de juraţi, de concurenţi şi de reprezentanţi ai presei, toate cele întâmplate de-a lungul celor patru zile de festival.

Despre prezentatorii festivalului, realizatoarea TVR Liana Săndulescu preferă să păstreze misterul: „Viaţa noastră este o poveste. Ne vând poveşti româneşti sau europene, în fiecare zi, televiziunile, radiourile şi ziarele. Despre Mamaia s-au spus şi se spun mii de poveşti, aşa că anul acesta, prezentatorii vor fi din poveste şi ne vor servi… pioneze de sezon”. Misterul se va dezlega începând de joi seara, la TVR 1 şi TVRi.

Bucuresti, 22.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *