free download 78 travel guides written by experts

Top Social Brands anunta campionii social media in 2011

Revista Biz organizeaza Top Social Brands, conferinta ce prezinta in premiera strategiile de social media ale marilor branduri din Romania, precum si rezultatele celei de-a treia editii a studiului Top Social Brands. Evenimentul are loc in 19 aprilie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.

Directori de marketing, specialisti online, bloggeri si antreprenori online din Romania vor oferi participantilor la eveniment o adevarata experienta despre universul social media, vor impartasi audientei experienta pe care au avut-o in online si cum te ajuta social media in activitatea de zi cu zi.

Intre speakeri mentionam pe: Eliza Rogalksi, CEO Tempo, Ana Bulgar, Online Manager Petrom, Raluca Kisescu, Director de marketing, Avon, Alexandra Sanduleasa, Social Media Specialist, Advanced Ideas, Bogdana Butnar, Digital Marketing Consultant, Catalin Tenita, Managing Partner, TreeWorks, Daniel Pana, Director de marketing, BCR si Bogdan Nitu, General Manager, WebStyler.

Evenimentul se adreseaza liderilor de opinie din marketing, comunicare, online si reprezentantilor celor mai active companii in social media. In public vor fi prezenti directori de marketing, brand manageri, oameni de comunicare, reprezentanti ai agentiilor interactive. Detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro/topsocialbrands.

Despre studiul TopSocialBrands

TopSocialBrands 2011 reprezinta cea de a treia editie a topului companiilor celor mai prezente in universul social media romanesc. Metodologia a rezultat in urma ponderarii rezultatelor inregistrate de branduri in 3 clasamente preliminare: topul realizat de revista Biz, topul rezultat in urma voturilor exprimate de un grup de specialisti online si topul monitorizarii aparitiilor pe ZeList in 2010.

Brandurile incluse pe lista scurta au desfasurat, in mod constant, cel putin una din activitatile obisnuite de social media (blog de companie, blog de produs, campanie pe bloguri, viral, pagina pe Facebook, aplicatie Facebook, cont pe Twitter, campanie pe Twitter, blogger relations, sponsorizare evenimente, cont pe Flickr, cont pe YouTube, profil pe Wikipedia).

Voturile exprimate au tinut cont de gradul de popularitate si impactul actiunilor desfasurate (buzz pe bloguri, aparitii in media sau prezente la evenimente).

Bucuresti, 14.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *