free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Cultural va invita la Gala Premiilor UNITER

In spiritul traditiei culturale create la Radio Romania Cultural, luni, 18 aprilie, incepand cu ora 21.00, sunteti invitati sa audiati in direct Gala Premiilor UNITER, editia a XIX-a. Evenimentul mai poate fi urmarit in direct si pe TVR1 sau online, pe www.tvr.ro si www.uniter.ro.

Pe langa premiile Senatului UNITER, premiile Presedintelui UNITER si premiile gazduite in cadrul Galei, vor fi recompensate realizarile teatrale din anul precedent la 11 categorii – Debut, Cel mai bun spectacol de teatru TV, Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun actor in rol secundar, Cea mai buna actrita in rol secundar, Cel mai bun actor in rol principal, Cea mai buna actrita in rol principal, Cea mai buna regie, Cel mai bun spectacol si Premiul pentru critica de teatru.

Juriul care va alege, in seara Galei, castigatorul dintre cei trei nominalizati este alcatuit din: Alexandru Berceanu – regizor, Maria Miu – scenograf, Ozana Oancea – actrita, Ion Parhon – critic de teatru si Sebastian Vlad Popa – critic de teatru.

De asemenea, in cadrul Galei UNITER din acest an, veti mai mai putea urmari si momentele artistice sustinute de artistii din Compania de Teatru Passepartout, de formatia Puiu Pascu Trio, Nicu Alifantis si Horatiu Malaiele.

Bucuresti, 14.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *