free download 78 travel guides written by experts

Top Carte Martie 2014:

“DOOM”, “Prea multa fericire” si “Cimitirul”, pe primele trei locuri

Irina Binder și Lucian Boia sunt cei mai citiți autori români.

DOOM – Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române – ediția a II-a a fost cartea cea mai cumpărată de români în luna martie, conform unui top realizat de elefant.ro.

“Dicționarul este una dintre cărțile pe care fiecare persoană din România trebuie să le aibă în bibliotecă. Observăm o creștere a interesului românilor pentru limba lor nativă, lucru care ne bucură nespus”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Cartea Prea multă fericire scrisă de Alice Munro este pe locul doi în alegerile românilor, iar Hoțul de cărți este ocupanta poziției a treia, după ce în luna februarie se afla în fruntea topului.

În martie, când au achiziționat e-books, cititorii au preferat povestea lui Adrian Green, personajul principal al cărții Cimitirul scrisă de Adrian Teleșpan. Pe următoarele poziții s-au clasat celebrul roman a lui E L James – Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I, din trilogia Fifty Shades, urmat de cartea Cel care mă așteaptă, scrisă de Parinoush Saniee.

“Cimitirul, romanul de debut a lui Adrian Teleșpan, a fost în topuri încă de la apariție. Este o lectură ușor de citit, cu o poveste atractivă despre cursul vieții lui Adrian Green. Te captivează încă de la primele pagini și nu te lasă până nu o termini. Se citește dintr-o răsuflare”, adaugă Dan Vidrașcu.

Irina Binder, autoarea volumelor Fluturi, este cea mai citită scriitoare româncă în luna martie. Conform aceluiași clasament, Balcic. Micul paradis al României – ultima carte publicată de Lucian Boia – crește în topul preferințelor românilor. Astfel, după debutul din februarie, urcă de pe locul al patrulea direct pe locul trei.

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *