free download 78 travel guides written by experts

Doua aparate foto si un obiectiv all-around se alatura gamei Nikon

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi aparatele foto Nikon 1 J4 si Nikon COOLPIX S810c si obiectivul all-around AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR, care incorporeaza cele mai recente tehnologii ale producatorului japonez.

Nikon 1 J4 este echipat cu acelasi senzor CMOS de 18,4 megapixeli care este utilizat la modelul Nikon 1 V3, lansat recent, cu un interval larg de sensibilitati ISO 160–12.800, precum si cu noul procesor de imagine EXPEED 4A. Ecranul tactil de 7,5 cm (3 inci), cu 1.037.000 puncte, raspunde foarte prompt la comenzi si va permite sa efectuati toate operatiile prin gesturi de atingere sau de glisare cu degetul, iar modurile de fotografiere creativa va ofera libertatea de a va pune in valoare intuitia artistica; tehnologia Wi-Fi incorporata faciliteaza conectarea, partajarea si creatia din miscare.

Sistemul AF hibrid, complet inovator de la Nikon gestioneaza acum 171 de puncte de focalizare automata, dintre care 105 sunt puncte de detectie de faza, pentru performante de top indiferent de conditiile de fotografiere. Noile moduri de filme simplifica modul de creare a clipurilor captivante: transmiteti energia scenelor de strada cu functia de Redare rapida, dati imaginilor o nota de animatie sacadata utilizand Montajul eliptic sau concentrati intreaga emotie in clipuri de Film de 4 secunde (puteti imbina 8 astfel de clipuri). Filmati in modul film avansat si puteti obtine efecte dramatice utilizand Redarea incetinita, o functie care reda in 12 secunde un clip video HD de trei secunde, inregistrat la 120 fps.

Noul Nikon COOLPIX S810c cu sistem de operare Android (versiunea 4.2.2 Jelly Bean) este aparatul foto compact prin intermediul caruia viata devine si mai sociala. Asigurand o calitate superioara a imaginii si beneficiind de o functionalitate imbunatatita, acesta ofera functii fantastice pentru fotografiere si se conecteaza la Internet, astfel incat sa puteti accesa retelele sociale preferate si aplicatiile de jocuri din Google Play.

Modelul incorporeaza un obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 12x, care se poate extinde pana la o valoare dubla, de 24x, prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, pentru obtinerea unor detalii mai fine. Senzorul sensibil CMOS, de 16 megapixeli, iluminat din spate, capteaza fotografii minunate, precum si filme Full HD, chiar si in conditii de lumina scazuta, cum ar fi cele dintr-un spatiu interior, iar tehnologia Wi-Fi incorporata va permite sa va partajati instantaneu creatiile pe retelele de socializare preferate.

Operarea aparatului foto este mai simpla ca oricand, gratie unui ecran tactil LCD de 9,4 cm (3,7 inci), cu rezolutie de 1.229.000 puncte, care faciliteaza o serie de activitati, precum derularea prin fotografii, navigarea pe site-urile de socializare sau jocurile. Pentru un plus de distractie cu imaginile, puteti sa descarcati aplicatii de retusare a fotografiilor, precum Snapseed, pentru perfectionarea fotografiilor sau sa aplicati unul din cele 11 efecte speciale incorporate, care va ofera idei creative, in timp ce fotografiati. De indata ce sunteti multumit de rezultatul obtinut, puteti sa adaugati comentarii sau titluri inainte de a o partaja pe retelele sociale preferate.

Oferind aceeasi plaja de zoom ca renumitul obiectiv AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–5.6G ED VR de la Nikon, dar avand un corp mult mai compact, acest nou obiectiv NIKKOR este ideal pentru fotografii in devenire care doresc sa surprinda perspective variate, purtand un bagaj mai usor. Cantarind doar 550g, noul obiectiv este incredibil de usor pentru un asemenea interval de zoom.

Nikon 1 J4, Nikon COOLPIX S810c si AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR vor fi disponibile la partenerii Nikon din Romania la sfarsitul lunii aprilie.

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *