free download 78 travel guides written by experts

Toni Tone, in premiera la Radio 21, in emisiunea Request 629

Dj Andi şi Liviu Hodor au difuzat, în premieră la RADIO 21, un viitor hit marca Request 629. Este vorba despre un single de debut: Toni Tone feat Lexi – Forever alive (Sunrise Inc Reedit).

Piesa este realizată de Toni Tone în colaborare cu Alexandra, aka Lexi.

DJ Toni – Toni Valentin Ene compune muzică încă din copilărie, influenţat de muzica celor de la Faithless, Roger Sanchez sau Van Buuren. Talentul său a fost remarcat de către DJ Tone, care a debutat pe piaţa muzicală cu un proiect hip-hop intitulat XXL, iar apoi a lansat, sub numele de T-Zone, unul dintre primele albume house din România. Pe lângă activitatea de DJ de club, Mircea aka DJ Tone a colaborat la emisiuni TV de succes şi, alături de DJ Toni, a pus bazele proiectului Toni Tone.

Totul a început acum un an. Făcusem deja multe remixuri, aşa că după atâţia ani de experienţă ne-am gândit să ne facem chiar noi un proiect, au povestit cei doi DJ.

Colaborarea cu Lexi a apărut extrem de firesc. Este o fată foarte talentată şi ambiţioasă, iar după ce ne-am întâlnit, pasiunea ei pentru muzică a prins contur, au adăugat Toni şi Mircea.

Toni Tone promite un sound nou, diferit de ceea ce există acum pe piaţa muzicală, iar `Forever Alive`, primul lor single, stă ca dovadă. Piesa a trecut şi prin studioul băieţilor de la Sunrise Inc pentru câteva retuşuri, iar rezultatul acestei colaborări va deveni, cu siguranţă, unul dintre hiturile anului 2011.

Piesa „Forever Alive” semnată Toni Tone & Lexi poate fi ascultată pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *