free download 78 travel guides written by experts

Tofeul Sinaia Forever, ultima dubla din CNVC Dunlop 2012

Reprogramată pentru acest sfârşit de săptămână, dubla de viteză în coastă Trofeul Sinaia Forever a debutat astăzi cu surprize. După primele urcări, Paul Andronic iese deja în decor, dar recuperează şi intră cu al treilea timp în prima manşă de concurs.

După suspendarea, din motive administrative, din calendarul 2012 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Sinaia Forever revine în calendar ca ultima dublă de viteză în coastă a sezonului şi se dispută în acest moment pe drumul de Cotă de la Sinaia.

Consacrate ca unele dintre cele mai spectaculoase etape de viteză în coastă de la noi din ţară, etapele de la Sinaia stau acum sub semnul incertitudinii meteorologice şi a vremii reci, ucigătoare pentru orice competiţie care are ca principiu viteza pe circuit.

Traseul de la Sinaia are aceeaşi configuraţie ca şi în anii precedenţi şi va străbate oraşul de pe strada Furnica până pe drumul Cotei.

Aflată în desfăşurare, prima etapă a dublei sinăiene a fost deja întreruptă de ieşirile în decor ale lui Paul Andronic şi ale lui Raul Szene.

Înainte de prima manşă de concurs, reşiţeanul Lucien Hora conduce cu cel mai bun timp de 2:03 minute. Acesta este secondat de Lucian Răduţ şi de Paul Andronic, ecartul dintre cei din top 3-ul etapei fiind unul extrem de strâns.

Trofeul Sinaia Forever încheie actuala ediţie a CNVC Dunlop 2012, urmând ca piloţii din acest campionat să se reîntâlnească la Sinaia în decembrie, la Gala Campionilor FRAS.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *