metalshow

Tinerii care doresc sa lucreze in publicitate sunt asteptati la Atelierele ADfel

IQads şi Coca-Cola Zero organizează, pentru cel de-al treilea an consecutiv, Atelierele ADfel, un program special de training şi coaching dedicat tinerilor care îşi doresc să lucreze în publicitate. Ediţia de anul acesta va avea loc între 23 iulie – 1 august şi se va desfăşura, ca de obicei, în cadrul ADfel, festivalul de publicitatea neconvenţională.

Programul permite unui număr de 25 de tineri, grupaţi în 5 echipe de lucru, să interacţioneze, timp de o săptămână, cu specialişti din domeniu, oameni de creaţie şi strategie care îi vor ajuta să creeze o campanie de publicitate pornind de la brief-ul oferit de Coca-Cola Zero.

“Cu fiecare ediţie a Atelierelor, campaniile propuse de participanţi devin din ce în ce mai curajoase, aşa ca anul acesta ne-am propus să îi provocăm cu un brief cu adevărat <>”, a declarat Sonia Micu, brand manager, Coca-Cola Light şi Coca-Cola Zero pentru România şi Moldova.

Echipa de traineri şi coachi implicaţi în proiect este formată din Sonia Micu – brand manager, Coca-Cola Light şi Coca-Cola Zero pentru România şi Moldova, Costin Radu – managing director, The Geeks, Ştefan Stroe – strateg independent, Alexandru Dumitrescu – associate creative director, McCann Erickson, Costin Milu – head copy, Propaganda si Cătălin Rusu – creative director & managing partener Rusu+Bortun Brand Growers.

Pentru a se înscrie în program, tinerii interesaţi trebuie să trimită un e-mail la adresa AteliereleADfel@IQads.ro cu urmatoarele informaţii: datele de contact, CV-ul, campania de publicitate favorită şi o scrisoare de intenţie care să raspundă la întrebarea “În ce departament ţi-ar plăcea să lucrezi în cadrul unei agenţii de publicitate?”.

Înscrierile sunt deschise până la data de 16 iulie 2010, iar în urma procesului vor fi aleşi 25 de participanţi. Din acest număr, 5 locuri sunt rezervate membrilor IQads Kadett, primul program de talent scouting pentru industria locală de marcomm, iniţiat de IQads cu sprijinul Coca-Cola HBC România.

La finalul Atelierelor ADfel, toţi cei 5 membri ai echipei câştigătoare vor avea şansa de a efectua un stagiu de practică de o lună în cadrul unora dintre cele mai importante agenţii locale de publicitate.

Mai multe informaţii despre program se află pe site-ul Ateliere.ADfel.ro.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *