metalshow

Tinerii strang donatii pentru sinistratii din comuna Valea Seaca

Tinerii social democraţi din judeţul Iaşi răspund şi ei solicitării de ajutor a primarului comunei Valea Seacă, Valeriu Roman, alăturându-se demersurilor iniţiate săptămâna trecută de Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD Iaşi.

Astfel, TSD Iaşi a iniţiat campania „Tinerii Strâng Donaţii” care se adresează membrilor şi simpatizanţilor PSD şi va consta în colectarea de alimente, produse şi obiecte de strictă necesitate în perioada 6-9 iulie 2010, precum şi în organizarea unei caravane care va oferi asistenţă medicală celor aflaţi în nevoie.

„După cele 3 zile în care vom strânge ajutoare materiale, ne vom deplasa cu un număr de 20 de voluntari membri ai TSD pentru a fi alături de locuitorii din Valea Seacă. Vrem să fim solidari cu cele peste 80 de familii care au avut de suferit în urma inundaţiilor.” – a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele TSD Iaşi.

Acţiunea tinerilor social-democraţi este o continuare a campaniei APĂ PENTRU VIAŢĂ iniţiată săptămâna trecută de Organizaţia de Femei a PSD Iaşi. Femeile social-democrate s-au deplasat sâmbătă în comuna ieşeană Valea Seacă cu un transport de apă minerală şi plată, precum şi cu sprijin financiar pentru locuitorii comunei, după ce în urma inundaţiilor toate fântânile din comună au fost colmatate.

În comuna Valea Seacă au fost avariate săptămâna trecută 52 de case, 6 anexe gospodăreşti şi au fost afectate peste 240 de persoane, sute de hectare de terenuri agricole fiind acoperite de apele Siretului.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *