free download 78 travel guides written by experts

Millennium Bank ofera comision de acordare de 0,5% pentru creditele ipotecare

Millennium Bank oferă un comision de acordare de doar 0,5% persoanelor care achiziţionează un Credit de Nevoi Personale cu Ipotecă sau un Credit Ipotecar între 15 septembrie şi 30 noiembrie 2008.

”Millennium Bank îşi propune să ofere produse de creditare care să răspundă cât mai bine necesităţilor clienţilor şi să ţină cont de evoluţiile pieţei. De această dată, venim în întâmpinarea clienţilor noştri persoane fizice cu produse de creditare cu garanţie imobiliară avantajoase, calibrate în funcţie de specificul fiecărui segment de clienţi şi însoţite de o promoţie generoasă, care să sprijine clienţii în atingerea obiectivelor lor personale”, a declarat Eliza Erhan, Head of Retail Products, Millenniun Bank România.

Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă este un produs destinat finanţării nevoilor personale ale clienţilor, nefiind necesară justificarea destinaţiei creditului. Valoarea maximă ce se poate acorda este de 150.000 EUR (sau echivalent în RON, CHF sau USD), iar perioada maximă de creditare este de 30. Avantajul acestui produs constă în faptul că imobilul ipotecat ce constituie garanţia creditului poate fi proprietatea împrumutatului sau a unei alte persoane.

Creditul Ipotecar este destinat finanţării investiţiilor imobiliare – achiziţie/ extindere/ construire – şi poate fi acordat pe o perioadă de până la 40 de ani. Suma maximă ce poate fi obţinută este de 500.000 EUR (sau echivalentul în RON, CHF sau USD). În cazul creditelor destinate construcţiei de locuinţe, avansul este de 0%, iar perioada de graţie este de 24 de luni.

Condiţiile de creditare pentru ambele produse sunt uşor de îndeplinit datorită gamei extinse de venituri acceptate şi datorită posibilităţii de cumulare a veniturilor personale cu cele ale rudelor apropiate. Astfel, banca acceptă venituri din mai multe surse: salarii, bonusuri şi comisioane, ore suplimentare, venituri obţinute din consilii de administraţie şi cenzori, drepturi de autor, chirii, dividende, pensii, venituri din activităţi independente, diurne, venituri din străinătate. În plus, pentru obţinerea unui credit se pot cumula până la trei venituri lunare obţinute de persoanele din familie (inclusiv partener/ parteneră).

Clienţii care contractează astfel de produse beneficiază şi de asigurarea de viaţă oferită gratuit de către Millennium Bank.

Ambele produse oferă dobândă fixă timp de şase luni. După această perioadă, dobânda devine variabilă în funcţie de Robor/Euribor/Libor la şase luni, la care se adaugă o marjă. DAE pentru un Credit Ipotecar sau Credit de Nevoi Personale cu Ipotecă de 50.000 Euro acordat pe 30 de ani este de 10,32%. DAE pentru un credit de 50.000 USD pe 30 de ani este de 8,08%, iar DAE pentru 50.000 CHF/RON este de 7,79%, respectiv 19,06%.

Pe durata campaniei, comisionul de acordare este de numai 0,5%, ceea ce reprezintă o reducere de până la 75% faţă de comisionul standard.

Campania publicitară pentru promovarea promoţiei celor două produse se va desfăşura între 15 septembrie şi 10 octombrie 2008, pe TV, presă scrisă, online şi outdoor.

Conceptul creativ reflectă modelul oamenilor care investesc în îndeplinirea obiectivele personale. Spotul TV – ”Vacanţa” – este realizat de regizorul norvegian André Øvredal împreună cu casa de producţie Tandem. GMP Advertising a dezvoltat conceptul creativ, iar Initiative Media s-a ocupat de achiziţionarea spaţiului media.

Echipa Millennium Bank care a dezvoltat campania este formată din Eliza Erhan – Head of Retail Products, Anca Tică – Product Manager, Mircea Balica – Product Officer, Cristina Bold – Head of Corporate Communications şi Ioana Popa – Brand & Communication Manager.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *