metalshow

Timisoara: Primul magazin PROFI dintr-un campus universitar

Astazi, PROFI isi face intrarea in zona studenteasca prin deschiderea primului sau magazin dintr-un campus universitar, la Timisoara.

Tot astazi PROFI a mai inaugurat cate un magazin in format standard la Slatina si Bucuresti.

Pentru ca studentii sunt activi la toate orele, noul magazin timisorean functioneaza cu program non-stop. El este situat la subsolul unei cladiri de pe Aleea Studentilor nr.2, are o suprafata totala de 565 mp, cu o sala de vanzari de 430 mp. Pe langa cele peste 5500 de produse care se regasesc in mod obisnuit in magazinele PROFI, aceasta noua unitate ofera si un coffee corner unde studentii pot servi cafea, hamburgeri si alte bunatati calde la preturi bune si fara sa trebuiasca sa piarda din timpul de studiu.

Unitatea din Slatina se afla la parterul unei cladiri comerciale amplasate pe Str. Toamnei nr.6, si are o suprafata totala de 775,55 mp, din care sala de vanzari masoara 540 mp. Aceasta este a doua unitate din Slatina si a patra din judetul Olt.

La Bucuresti magazinul inaugurat azi se afla pe strada Livezilor nr. 27a, sector 6, la parterul unui nou bloc de locuinte dintr-o zona intens populata. El ocupa o suprafata de 715 mp din care 340 mp ii revin salii de vanzari.

Prin numarul mare de magazine si cei peste 6000 de angajati din 124 de localitati aflate in 40 de judete, PROFI este cel de al doilea mare retailer modern din Romania.

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *