metalshow

Gabriel Cotabita: “Asta inseamna sa ai vointa!”

Temutul jurat a slabit 22 de kilograme in timpul filmarilor pentru “KIDSing”

Catalin Turbatu, un adolescent de 13 ani din Craiova, a uimit publicul si juriul cu talentul, dar si cu vointa sa, in cea de-a sasea semifinala “KIDSing”, ce va fi difuzata duminica, 16 noiembrie, de la 21.30, la Kanal D. Catalin interpreteaza impecabil si traieste pe scena piesa “It’s Not Unusual”, a lui Tom Jones.

Faptul ca a reusit sa slabeasca 15 kilograme, in intervalul de timp de la auditii si pana la semifinale, i-a atras felicitari din partea juratului Gabriel Cotabita, el insusi un invingator in lupta cu excesul ponderal.

“Asta inseamna ca ai vointa. Te inteleg foarte bine. Ti-o spune unul care de la auditii si pana acum a slabit 22 de kilograme”, a spus Gabriel Cotabita.

“Mama este bucatar-sef, iar tata este cofetar la aceeasi unitate”, a explicat Catalin motivul pentru care, in trecut, a avut niste kilograme in plus. Aceasta “dezvaluire” a constituit motivul pentru care prezentatorul “KIDSing”, Dan Bordeianu, dar si jurata Antonia, s-au autoinvitat la Catalin acasa.

In familia Turbatu, toata lumea canta: mama, tatal, unchiul, dar si verii lui Catalin, care isi exerseaza talentul muzical la nunti, botezuri si alte evenimente.

“Imi place foarte mult pe scena, imi place sa vad cum ma aplauda publicul… Feeling-ul acesta nu se compara cu nimic. Cand sunt pe scena nu am emotii. Sunt acolo, trup si suflet”, a spus Catalin.

Cum s-a descurcat Catalin Turbatu in fata juriului si a publicului si cine a castigat cea de-a sasea semifinala “KIDSing”, urmand sa mearga in Finala, aflati urmarind duminica, de la 21:30, show-ul “KIDSing”, la Kanal D!

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *