free download 78 travel guides written by experts

The Walt Disney Company anunta premiera filmului original de la Disney Channel “Phineas si Ferb:

in a doua dimensiune"

Primul film original bazat pe serialul animat de mare succes “Phineas şi Ferb”

– premiera în România sâmbătă 5 noiembrie la ora 09:30am pe Disney Channel –

Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune, mult aşteptatul film original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA şi câştigător al premiului Emmy, Phineas şi Ferb, va fi lansat pe micile ecrane din Romania în această toamnă, după marele succes de rating înregistrat în SUA.

Plină de cântece excelente, umor pe mai multe niveluri şi teme legate de familie, prieteni şi libertatea conferită de vară, această aventură încărcată de acţiune va avea premiera pe Disney Channel România sâmbătă 5 noiembrie la ora 09:30am.

De la lansarea pe Disney Channel U.S. în data de 5 august, Phineas şi Ferb: În a -2-a Dimensiune a înregistrat un succes enorm devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audienţă de 7,6 milioane de spectatori şi s-a situat pe prima poziţie în randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani în rândul copiilor între 6 şi 11 ani şi adolescenţilor între 9 şi 14 ani. Filmul este şi programul cu cea mai mare audienţă înregistrată pe timpul verii în zilele de vineri conform numărului total de spectatori în SUA în rândul adulţilor între 18 şi 49 de ani. Premiera pe U.S. Disney XD din 13 august a devenit transmisia canalului nr. 1 de până acum în rândul copiilor între 6 şi 11 ani şi a băieţilor între 6 şi 11 ani, cu vârfuri de audienţă pe toate liniile.

Povestea acestei aventuri începe într-o după amiază de vară în Danville cu fraţii vitregi Phineas şi Ferb care pornesc în cea mai mare călătorie a lor de până acum – într-o altă dimensiune! Când băieţii descoperă că Perry, ornitorincul lor iubit, este de fapt un agent secret care se luptă în fiecare zi cu forţele răului, aceştia i se alătură în aventura vieţii lor care îi aruncă în Oraşul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiară care seamănă cu oraşul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevărat diabolic a reuşit să cucerească universul sumbru, interzicând orice lucru ce ţine de vară. Când descoperă tentativa acestuia de a călători înapoi în dimensiunea lor pentru a cuceri adevăratul oraş Danville, trupa împreună cu alter-egourile lor şi un grup secret denumit Rezistenţa, condus de Candace2, trebuie să facă front comun pentru a-l opri şi a restaura ordinea, fericirea şi vara înapoi în Danville.

Cel de-al treilea sezon din Phineas şi Ferb rulează deja pe ecranele Disney Channel.

Succes global / Cifre de audienţă

· În SUA Phineas şi Ferb este serialul animat de televiziune nr. 1 cu audienţă maximă în rândul copiilor între 6 şi 11 ani şi al adolescenţilor între 9 şi 14 ani, fiind până acum vizionat de peste 113 milioane de telespectatori unici în total în SUA. În fiecare an, de la premiera din 2008, a ocupat prima poziţie între serialele de animaţie în rândul adolescenţilor între 9 şi 14 ani.

· Cifrele recente privind audienţa arată că Phineas şi Ferb ocupă prima poziţie în intervalul său orar în Marea Britanie în rândul copiilor între toate canalele de televiziune cu abonament pentru copii şi a fost urmărit de 7,3 milioane de persoane cu vârste peste 4 ani şi 3,3 milioane de copii între 4 şi 15 ani în perioada aprilie-iunie 2011 în Marea Britanie.

· În EMEA, Phineas şi Ferb se situează pe prima poziţie în intervalul său orar cu liberă distribuţie în 4 din 6 pieţe în rândul copiilor şi a fost urmărit de un număr impresionant de 84,1 milioane de persoane din 14 pieţe raportate. S-a situat în top 3 în rândul copiilor între toate canalele pentru copii în 12 din 13 pieţe şi aduce cele mai mari audienţe în rândul copiilor în 7 din 8 pieţe Disney XD.

Despre Disney Channel:
Disney Channels EMEA este cel mai de succes portofoliu de canale pentru copii în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, incluzând 58 de canale* disponibile în 118 ţări şi 23 de limbi. În 2009, Disney Channel s-a situat pe prima poziţie în rândul canalelor pentru copii în 7 ţări/teritorii din EMEA din 17 pieţe raportate. Disney Channel îşi continuă extinderea rapidă pe pieţe noi în regiune, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.

La nivel global, portofoliul de canale administrat de Disney Channels’ Worldwide este disponibil în 169 de ţări/teritorii**, cu 65 de sisteme vizuale, în 34 de limbi. Acest lucru înseamnă în total 95 de canale.

În EMEA:
· Disney Channel este disponibil în 23 de limbi în 14 sisteme vizuale din 118 ţări fiind prezent în peste 69,7 milioane de case cu un total de 25 de canale*
· Playhouse Disney este disponibil în 12 ţări în 7 sisteme vizuale din 74 de ţări fiind prezent în peste 27,6 milioane de case cu un total de 13 canale*
· Disney XD este disponibil în 12 limbi în 10 sisteme vizuale din 90 de ţări fiind prezent în 41,9 milioane de case cu un total de 14 canale*
· Toon Disney este disponibil în 1 limbă în 1 sistem vizual din 5 ţări fiind prezent în peste 4 milioane de case cu un total de 1 canal*
· Disney Cinemagic este disponibil în 5 limbi în 5 sisteme vizuale din 40 de ţări fiind prezent în 9,9 milioane de case cu un total de 5 canale*

* Observaţie: Un canal este definit în funcţie de personalizare. Un canal este numărat separat dacă: 1) există un sistem vizual separat sau 2) o limbă dedicată (este un sistem de limbă care vizează o ţară specifică, însă, dacă există două sau mai multe limbi în aceeaşi ţară sau ţări cu acelaşi sistem vizual, este vorba tot de un canal).
** APAC face referire la pieţe, nu ţări, dar, din motive de consistenţă, le vom defini ca ţări. American Samoa, Guam, Puerto Rico şi US Virgin Islands sunt teritorii ale Statelor Unite.


Lista celebritatilor care au participat la PREMIERA FILMULUI "PHINEAS ŞI FERB" sau care au aparut in serial


Toată lumea îi îndrăgeşte pe "Phineas şi Ferb…şi Perry ornitorincul! Fanii înfocaţi "Phineas şi Ferb" au adus serialul de succes pe alte culmi, sub forma unui film de televiziune (care va avea premiera sâmbătă, 5 noiembrie, pe Disney Channel) şi toate lucrurile cu emblema Phineas şi Ferb sunt la mare căutare. Mai jos este o listă a participanţilor urmată de o listă a altor fani celebri "Phineas şi Ferb" care au participat la serial.

Barry Bostwick: Vocea Bunicului Clyde, bunicul lui Phineas, în câteva episoade.

Jane Carr: Vocea bunicii Fletcher, bunica lui Ferb, în câteva episoade.

Cedric Animatorul: Unul din cei mai populari invitaţi în talk-show-ul animat/de live-action, "Take Two with Phineas and Ferb," Cedric îi oferă lui Buford, prietenul băieţilor, sfaturi despre cum se face stand-up comedy şi le arată lui Phineas şi Ferb câteva din mişcările lui grozave de dans.

Erik Estrada: Vocea lui Juan, o vedetă de telenovele în "The Great Indoors." Şi-a înregistrat replicile în limba spaniolă.

Camille Grammer: Cei doi copii ai săi sunt mari fani ai serialului.

Tony Hawk: vedeta skateboarding-ului a fost invitat în "Take Two with Phineas and Ferb" (ei cred că are un nume frumos) unde a vorbit multe lucruri, de la skateboarding în spaţiu la ce piesă de mobilier şi-ar dori să fie (dacă Phineas şi Ferb ar construi o maşină care să îl transforme într-o piesă de mobilier). Fanii Disney Channel îl cunosc şi din rolul recent ca invitat în "So Random."

John O’ Hurley: Vocea lui Roger Doofenshmirtz, fratele lui Dr. Doofenshmirtz, în câteva episoade. Roger este foarte invidiat de fratele său.

Chaka Khan: A cântat în duet cu Clay Aiken în episodul de o oră, "Vara îţi aparţine." În acest episod, este solstiţiul de vară şi, fiind cea mai lungă zi a anului, fraţii vitregi Phineas şi Ferb se hotărăsc să călătorească în jurul lumii într-o singură zi. Dar nu toată lumea crede că vor putea reuşi ceea ce şi-au propus, ceea ce face ca aceştia să primească nişte cuvinte de încurajare, sub forma unui duet cu Clay Aiken şi Chaka Khan.

Ellen K: Ea, soţul său şi fiul lor în vârstă de 9 ani sunt mari fani ai serialului. Tricoul preferat al fiului ei este un tricou cu Phineas şi Ferb.

Lorenzo Lamas: Favoritul din Falcon Crest a înregistrat rolul unui personaj unic, "Meap" în "The Chronicles of Meap, Partea 1 & 2." Are o "apariţie specială" ca el însuşi şi în film.

Cloris Leachman: Vedeta de televiziune a înregistrat rolul mamei lui Dr. Doofenshmirtz în episodul "Thaddeus şi Thor." În acest episod, Dr. Doofenshmirtz este la o reuniune de familie unde încearcă să scape de turneul anual de kickball prin intermediul "Kick-inator"-ului. Dr. Doofenshmirtz se plânge des de copilăria sa.

Vicki Lewis: Vocea lui Lulu, o prezentatoare TV în episodul "Let’s Take A Quiz."

Jane Leeves: Jane Leeves – Vedeta din "Frasier" a înregistrat mai multe voci printre care gazda programului de dans Nikki Stars în "Nerdy Dancin’," Warrant Office Wanda în "The Day of the Living Gelatin!" şi Initials în "Elementary, My Dear Stacy."

Lisa Ling: Vocea lui Tykera, un administrator de grădină botanică în "Misperceived Monotreme." În acest episod, ornitorincul lui Tykera împiedică planul lui Dr. Doofenshmirtz de a-l ucide pe fratele său cu "Least Likely-inator."

Adrienne Maloof: Cei trei băieţi ai săi sunt mari fani ai serialului.

Doris Roberts: Vocea vecinei lui Dr. Doofenshmirtz în filmul original de la Disney Channel. Acest rol este cel de-al doilea al ei la Disney Channel (primul a fost "Lizzie McGuire").

Ariel Winter: Vedeta din "Modern Family" este vocea lui Gretchen care face parte din trupa incredibil de ingenioasă a Isabellei, Fireside Girl, în câteva episoade.

Noah Wyle: El şi familia sa sunt mari fani ai serialului.

Mai jos urmează o listă cu câteva celebrităţi care fac parte din "Phineas şi Ferb":

Vedetele din "30 Rock" Tina Fey, Maulik Pancholy şi Jack McBrayer au înregistrat vocile unor personaje cu apariţii speciale sau repetate în serial. Tina Fey a fost Annabella, o rudă îndepărtată a familiei Flynn-Fletcher în episodul, "Run, Candace, Run." Atât Jack McBrayer cât şi Maulik Pancholy sunt vocile unor personaje cu apariţii repetate, Baljeet, un student străin şi, respectiv, Irving, un mare fan Phineas şi Ferb.

Ben Stiller şi soţia sa Christine Taylor au apariţii speciale în episodul "The Beak." În acest episod, Ben Stiller interpretează un personaj foarte diabolic, iar Christine Taylor o interpretează pe soţia sâcâitoare a acestuia.

Kevin Smith, Seth MacFarlane – Ambii au avut o apariţie specială într-un episod tematic, "Nerds of a Feather," unde Kevin Smith l-a interpretat pe Clive Addison, un guru al efectelor speciale, iar Seth MacFarlane a interpretat un director de televiziune luat ostatic pentru a i se prezenta o idee de program.

Michael J. Fox aduce un omagiu pentru Teen Werewolf fiind vocea Vârcolacului Michael într-un episod viitor, "The Curse of Candace."

Anna Paquin este vocea unei fete obsedate de vampiri într-un episod viitor, "The Curse of Candace."

Ray Liotta va avea un rol ca el însuşi într-un episod viitor, "What A Croc," unde va prelua agenţia pentru Maiorul Monogram.

Michael Douglas (şi fiul său) vor avea un rol special într-un episod viitor, al cărui titlu nu este încă stabilit.

Christian Slater este vocea lui Paul, un furnizor, într-un episod viitor, "Delivery of Destiny."

Joan Cusack (şi fiul său) au avut o apariţie specială în episodul "Last Train to Bustville."

Jane Lynch este vocea mamei lui Jeremy, un personaj recurent.

Celebrul maestru bucătar Jamie Oliver a avut o apariţie specială ca el însuşi în episodul "Meatloaf Surprise," unde este în juriul concursului local de chiftele. Evident, pune accentul pe mâncarea sănătoasă.

Regizorul şi coreograful Kenny Ortega a avut o apariţie specială ca el însuşi în episodul muzical, "Rollercoaster The Musical."

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *