cleaning show 2021

the Syndicate zideste cu Porotherm

the Syndicate a inceput primavara castigand campania de comunicare pentru sistemul integrat de zidarie Porotherm de la Wienerberger, in urma unui pitch la care au participat 7 agentii de publicitate.

The Syndicate declara:
Ne bucura foarte mult inceperea parteneriatului cu Wienerberger si consideram ca este o fundatie foarte buna pentru agentia noastra, de la care sa crestem in continuare.

Sistemul de zidarie complet Porotherm de la Wienerberger este o solutie de zidarie completa si inovativa, usor de folosit, ca si grupul nostru, care s-a constituit integrat, din elemente solide, functionand usor si eficient intern si pentru beneficiarul final.

Sloganul Porotherm este in armonie cu filozofia noastre: designed for living.

Campania Porotherm, “Globul de sticla” este o campanie integrata: TV (cu difuzare pe Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, Money Channel si National Geographic) , presa si informare la punctele de vanzare.

Pentru a ajunge la executie, am folosit tehnici de sondare a insighturilor pe fiecare categorie de target: clientii finali cat si specialistii, in calitatea lor de oameni obisnuiti, in ambele cazuri, mesajul tehnic fiind livrat intr-un cadru emotional , bazandu-se pe beneficiile pe care sistemul integrat de zidarie le livreaza.

Echipele care au contribuit la acest proiect au fost coordinate de : Monica Tarnovean executive director, Razvan Vasiloiu strategic planner, Florin Olingheru art director.

Din partea Wienerberger fac parte: Bogdan Militaru Marketing & Communication Manager, Otilia Ciocirlan Marketing & Communication Executive, Liviu Stoleru Sales & Marketing Manager, dipl. Ing. Daniel Catanas, Member of the Board Production and Sales.

Wienerberger declara:
Agentia The Syndicate a fost aleasa dupa indelungi discutii, fiind cea care a raspuns in totalitate cerintelor noastre, multe si severe. Relatia cu the Syndicate este constructiva, eficienta, pe fiecare proiect in parte, integrandu-le intr-o campanie care speram sa aiba un impact maxim in piata.
the Syndicate este o echipa de succes si cu siguranta va avea multe rezultate pozitive pe viitor, declara Bogdan Militaru.

Sistemul Porotherm este singurul sistem de zidarie complet, format din blocuri ceramice, buiandrugi si plansee ceramice. Wienerberger, prin Porotherm, este lider mondial in productia si comercializarea de blocuri ceramice. Inovatia si permanenta receptivitate la nevoile clientilor duc la crearea celor mai bune solutii de zidarie, ceea ce inseamna izolare termica si fonica maxima, rezistenta si nu in ultimul rand, respecta mediul inconjurator.

the Syndicate s-a infiintat in 2007, reunind expertize deja functionale : strategie in comunicare, creatie,trade marketing, servicii de field marketing si merchadising, marketing direct, oferind astfel clientilor-parteneri solutii integrate de comunicare.

the Syndicate crede in Before-the-line TM si After-the-line TM.

Printre clientii the Syndicate se mai numara: Banca Romaneasca, Best Value, Unilever Food Solutions, Almatim.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *