Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiera in votarea Eurovision de marti

Marţi, 12 mai, de la ora 22.00, TVR 1 şi TVR Internaţional vor transmite în direct de la Moscova prima semifinală a concursului Eurovision 2009. Elena va intra pe locul 14 cu piesa „The Balkan Girls” compusă de Laurenţiu Duţă.

În ediţia din acest an a Eurovision, marţi, 12 mai, vor avea drept de vot numai telespectatorii din ţările participante la prima semifinală, adică: Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, România, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia – Herţegovina, la care se adaugă şi două ţări dintre cele cinci aflate direct în finală: Anglia şi Germania.

Aşa cum a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei române: „Cred că această semifinală este cea mai grea dintre toate semifinalele Eurovision la care am participat până acum, pentru că marţi nu au drept de vot ţările care, de obicei, ne dădeau voturi: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”.

Telespectatorii români din străinătate o vor putea vota pe Elena numai daca se află marţi seara în una dintre ţările mai sus menţionate şi dacă vor urmări transmisia televiziunii publice din ţara respectivă. Numai în acest mod vor afla numerele de telefon alocate de fiecare ţară piesei României.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *