Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Money Channel Business Tour prezinta: Targoviste, intre istorie si modernitate

Orasul Targoviste va gazdui vineri, 15 mai, cea de-a cincea dezbatere The Money Channel Business Tour. Intitulata “Targoviste: istorie si modernitate. O noua sansa”, dezbaterea isi propune sa aduca in prim plan prioritatile de dezvoltare ale regiunii. Discutiile se vor axa pe rolul administratiei publice in sustinerea mediului economic, potentialul turistic al zonei si investitiile in infrastructura, dar si pe solutiile pentru dezvoltare regionala si absorbtia fondurilor europene.  

Evenimentul, realizat de Grupul de presa Realiatatea-Catavencu si The Money Channel, cu sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Targoviste, va fi transmis in direct de postul de televiziune de business, incepand cu ora 9:30.

Printre participantii la eveniment se numara Florentin Aurelian Popescu – Presedinte Consiliul Judetean Dambovita, Gabriel Florin Boriga – Primar al Municipiului Targoviste, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Dezbaterea este moderata de Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel.

Urmatoarele judete in care vor avea loc dezbateri The Money Channel Business Tour sunt: Bacau, Maramures, Brasov, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *