free download 78 travel guides written by experts

The Public Advisors deschide divizie specializata de Health&Beauty PR

Agenţia de relații publice şi comunicare The Public Advisors anunță lansarea noului său departament specializat de servicii de PR medical şi pentru produse şi servicii de înfrumuseţare.

“Decizia de a înfiinţa un departament specializat în acest domeniu vine din 2 motive: evoluția spectaculoasă a pieței şi acumularea de expertiză în domeniu a echipei The Public Advisors. Suntem pregătiţi pentru lărgirea portofoliului actual de clienţi cu 50% în următoarele 6 luni.”, spune Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner – The Public Advisors.

Printre cei mai importanţi clienţi din domeniul medical ai agenţiei The Public Advisors se numără lanţul de clinici stomatologice DENT ESTET şi prima clinică dentară eco din România – Green Dental, pentru care agenţia comunică atât offline, cat şi online.

“Încă din primăvară colaborăm cu succes cu echipa de la The Public Advisors care a avut rezultate remarcabile în promovarea serviciilor oferite de clinicile noastre. Împreuna ne-am axat în special pe comunicarea singurei clinici stomatologice pentru copii din România – Dent Estet 4 Kids, iar rezultatele sunt uşor vizibile, în încrederea pacienţilor noştri, dar şi în ceea ce priveşte deschiderea presei către clinică”, a declarat Oana Taban, CEO DENT ESTET.

“O mare parte din simpatizanţii curentului eco folosesc internetul ca principal mediu de comunicare şi ne dorim ca prin reţelele de socializare şi nu numai, să fim mai aproape de ei. De aceea, de mai mult de jumătate de an lucrăm cu The Public Advisors care au creat o strategie de comunicare online axată pe Social Media, cu interacţiune şi implicare continuă, care în timp a condus la crearea unei comunităţi largi de susţinători”, spun reprezentanţii Green Dental.

Divizia The Public Advisors Health&Beauty PR este compusă din: Sorana Ioniţă – Senior Public Advisor, Ştefana Chivoiu – Public Advisor, Anamaria Pop – Traffic Manager și este condusă de Lidia Pitulea – Group Account Manager.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *