free download 78 travel guides written by experts

Daruieste cadouri pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu Eucerin

Poate că venirea iernii, a frigului şi a troienelor de zăpadă, nu ne bucură dar, cu siguranţă, sărbătorile de iarnă ne fac să zâmbim. De sărbători trimitem felicitări şi urări călduroase, primim colindători sau ascultăm colinde, împodobim bradul, le spunem copiilor povestea Crăciunului, suntem alături de cei dragi şi, desigur… le oferim cadouri! Şi pentru că Moş Crăciun vine doar odată pe an, iar lista cu numele celor cărora ne dorim să le facem o bucurie e tare lungă, Eucerin vine în ajutor cu câteva propuneri de cadouri, care pe lângă un zâmbet sincer vor aduce cu ele şi o piele frumoasă şi sănătoasă!

Pentru EL – Sănătatea pielii este extrem de importantă şi pentru bărbaţi

Cu o experienţă de peste 100 ani în ştiinţa şi sănătatea pielii, Eucerin îţi propune câteva cadouri, pentru bărbaţii care ţin la imaginea lor şi îşi doresc o piele sănătoasă.

Sănătatea pielii nu ţine cont de sex, iar pielea unui bărbat are la fel de multă nevoie de îngrijire şi protecţie ca cea a femeilor, mai ales în timpul iernii. Oferă-i tatălui, fratelui sau colegului de serviciu un cadou care să-i ofere o piele hidratată, lipsită de riduri şi de iritaţii, alături de un set de pixuri foarte elegant! Cadoul Eucerin MEN include:
– Eucerin Men Crema antirid – conţine trei dintre cele mai eficiente ingrediente antirid, care energizează pielea, o hidratează pentru 24 de ore şi o protejează de îmbătrânirea prematură a tenului: Q10, Hyaluron şi protecţie UVA
– Eucerin Men Gel de ras – conţine tehnologia revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali ce uşurează bărbieritul. Aceştia previn iritaţiile şi tăieturile fine, în acelaşi timp hidratând pielea sensibilă. Bărbieritul devine uşor şi plăcut, chiar şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.
– CADOU, un set de pixuri deosebit.

Preţ în farmacie: 134 RON

Cel de-al doilea cadou Eucerin Men este perfect pentru prietenul care are un ten foarte sensibil. Acest set include:
– Spuma de ras Eucerin Men – la jumătate de preţ. Are la bază aceeaşi tehnologie revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali. La fel ca în cazul gelului de ras ajută la combaterea efectelor neplăcute ale bărbieritului. Tratează cu eficienţă atât iritaţiile cât şi tăieturile uşoare. Este recomandat şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.
– Balsam after shave Eucerin Men – înglobează un sistem de tehnologii revoluţionare ce au reuşit să trateze problemele generale provocate de bărbierit. Cu formule delicate ce conţin ioni de argit şi Lichocalcone A, acesta previne iritaţiile şi tăieturile fine şi în acelaşi timp revigorează şi calmează pielea după bărbierit.

Preţ în farmacie: 83 RON

Dacă totuşi cadoul potrivit nu se regăseşte printre recomandările noastre de mai sus, mai ai o variantă. Oferă-le prietenilor tăi câteva momente de răsfăţ bine meritate prin cadoul Eucerin pH5, care include:
– deo roll-on Eucerin pH5, fără miros, special pentru piele sensibilă;
– CADOU, crema de mâini Eucerin pH5;
– ulei de duş Eucerin pH5.

Preţ în farmacie: 61 RON

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *