free download 78 travel guides written by experts

The Practice castiga 3 premii la Romanian PR Award 2008

Dupa cele 3 premii castigate la editia de anul trecut a Romanian PR Award si cele 3 premii de la European SABRE Awards de anul acesta, se pare ca 3 este cifra magica pentru THE PRACTICE. La gala de aseara a Romanian PR Award, singura competitie de relatii publice din Romania, THE PRACTICE a urcat pe scena din nou de 3 ori, obtinand 3 premii. Compania de consultanta in PR a intrat in finala cu 4 nominalizari: la categoria comunicare interna, la responsabilitate sociala, la ONG/societate civila si la categoria buget minus/creativitate plus. Cele 3 premii sunt:

GOLDEN AWARD la categoria „Comunicare interna” pentru „Familia” – campania interna de rebranding a companiilor Domenia Credit, Motoractive Leasing si Estima Finance sub GE Money. Client – GE Money.
SILVER AWARD la categoria „Responsabilitate sociala” pentru programul „Bucurestiul Respira” de refacere a centurii verzi a Bucurestiului. Client – Carpatcement Holding.
SILVER AWARD la categoria „Organizatii non-guvernamentale” pentru campania „Vreau in clasa a noua!” de sprijinire a copiilor din mediul rural pentru a urma studii la liceu. Client – World Vision Romania.

„Sa poti contribui la crearea unei culturi organizationale – si nu a oricarei companii, ci a GE Money, divizia de servicii financiare a General Electric – este o oportunitate extraordinara. Multumim clientului pentru increderea de a ne lasa in maini o sarcina atat de importanta cum este formarea spiritului de echipa la GE Money Romania”, a spus Alina Mincan Tataru, Consultant Supervisor la THE PRACTICE, responsabilul de contul GE Money.

Alina Agurida, Marketing Manager GE Money Romania a declarat: „Campania de comunicare interna Familia a fost o etapa importanta a proiectului nostru de rebranding. Cred ca ingeniozitatea este cuvantul care ar defini cel mai bine aceasta campanie, si nu neaparat un buget mare. Sunt incantata ca programul Familia se bucura de recunoastere si as vrea sa multumesc din nou echipei THE PRACTICE pentru efort, tenacitate si perseverenta”.

„Sunt extraordinar de mandra de echipa mea – este aproape fantastic ce reusim sa facem impreuna! Castigarea acestor premii este cadoul cel mai frumos pe care ni-l puteam face noua insine la aniversarea a 2 ani de la infiintare, moment pe care il serbam luna viitoare” a spus Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE. Ea a adaugat: „Le multumim tuturor clientilor nostri care ne ofera posibilitatea sa facem proiecte de succes, le multumim in special celor alaturi de care am castigat premii sau nominalizari la aceasta competitie: GE Money, Carpatcement Holding, World Vision Romania si eJobs!”

Gala PR Award este singura competiţie de PR din tara noastra. Ediţia din 2008 s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional, format din 16 membri, specialişti în comunicare. Campaniile au fost apreciate conform criteriilor de performanţă în comunicare stabilite de International Public Relations Association.

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *