free download 78 travel guides written by experts

“The Money Show” primeste Premiul de Excelenta Business Press 2008

Emisiunea "The Money Show" difuzata de postul de televiziune de business The Money Channel a fost desemnata cea mai buna emisiune economica in cadrul Galei Premiilor Business Press 2008, eveniment desfasurat ieri, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.  

Moderata de Radu Soviani, unul dintre cei mai experimentati si cunoscuti jurnalisti pe domeniul economico- financiar, “The Money Show” a primit Premiul de Excelenta Business Press 2008 ca  semn al recunosaterii de care se bucura in randul specialistilor din domeniul economic si presei de specialitate.

“ Sunt onorat pentru acest premiu, care este cu atat mai valoros intrucat este primul de cand realizez emisiunea “The Money Show”. Recunoasterea din partea specialistilor si a comunitatii de afaceri este un motiv suplimentar pentru a continua analiza atenta si profesionista a fenomenului economic”, declara Radu Soviani, realizatorul emisiunii. 

 “The Money Show” este singutul talk-show de business din peisajul media romanesc, care dezbate de luni pana vineri tema economica a zilei, previzioneaza posibile efecte, lanseaza teme pentrun ziua urmatoare si imbraca subiectele din perspectiva istorica alaturi de cei mai buni specialisti in domeniu.  Emisiunea se difuzeaza de luni pana vineri, la ora 21:10, la The Money Channel.

Gala Premiilor Business Press 2008, organizata de societatea Business Press, premiaza in fiecare an cele mai valoroase initiative economico-financiare. Evenimentul, devenit o manifestare cu traditie in lumea oamenilor de afaceri si a presei economice, a ajuns in acest an la a opta editie.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *