free download 78 travel guides written by experts

Tacerea din gradina

William Trevor
Editura Leda

Sunt carti care le permit cititorilor sa cunoasca lumea dintr-o anumita zona si dintr-un anumit moment. Cu Tacerea din gradina avem ocazia de a cunoaste putin o parte a Irlandei, o familie bogata vazuta in mare parte insa prin ochii unei rude sarace, Sarah. O tehnica inedita – fragmente dintr-un jurnal (al lui Sarah), povestea scrisa de autoare – si un roman nu vesel.

Momentele firesti din viata unor persoane, intamplari din trecut ascunse insa care ii bantuie pe cei ce stiu adevarul. Umbre ale trecutului aruncate asupra in prezent si consecinte ce distrug vietile altora.

Etape firesti de evolutie – tehnica si nu numai. Tacerea din gradina devine asadar un simbol, iar romanul unul precum un film-drama. Romanul, care a obtinut de altfel Yorkshire Post Book of the Year Award, va fi cu siguranta citit cu placere de foarte multe persoane care vor cunoaste un autor.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *