free download 78 travel guides written by experts

Testul de afacereza a luat startul

Ieri, 31 martie Testul de Afacereza a luat startul la The Money Channel. Premiul de 2000 de euro a fost castigat de Daniela Cojocaru, o tanara de doar 21 de ani.

Daniela, studenta si broker, a intrat in concurs alaturi de Tudor Alexandru, responsabil clientela IMM la una din bancile importante din capitala si Popescu Adrian Sabin, economist. Ea a decis sa continue competitia si este asteptata astazi, la ora 20:30 la un nou Test de afacereza.
"A fost interesant si provocator", spune Daniela. "Este un domeniu care ma atrage si mi s-a parut o ocazie buna sa-mi testez cunostintele. Ma bucur ca The Money Channel mi-a oferit aceasta sansa. Voi continua cursa si sper sa particip la cat mai multe editii",  a mai adaugat ea.  

"Am avut emotii, dar m-am simtit extraordinar. Ma bucur ca am participat, chiar daca nu am castigat. Cred ca acest gen de concurs lipsea din peisajul TV romanesc. Felicit The Money Channel pentru aceasta idee", a declarat Popescu Adrian Sabin, economist.

"Cand am auzit prima data de Testul de Afacereza, m-am bucurat foarte mult. Eu lucrez in acest moment intr-o banca si desi am doar 24 de ani, am fost broker si sunt jucator la bursa. Mi s-a parut firesc sa particip. Imi place The Money Channel, imi place competitia si sunt obisnuit sa risc. De altfel intrebarile nu mi s-au parut foarte grele. In schimb a contat foarte mult viteza de reactie",  Tudor Alexandru, responsabil clientela IMM la o banca din capitala. 

"Ii felicit pe toti participantii. Cred ca toata lumea are de castigat din acest joc: concurentii, telespectatorii si noi. Invatam impreuna "afacereza" si ieri am reusit sa demonstram ca nu e un limbaj atat de greu. Observ ca exista un interes din ce in ce mai mare pentru domeniul afacerilor si ma ales din partea tinerilor. Este un lucru bun. Ma bucur sa putem contribui prin emisunile The Money Channel la educarea publicului in aceasta directie. Este ceea ce ne-am propus", spune Sorin Freciu, gazda emisiunii.

Premiul de 1000 de euro pe editie este oferit de MKB Romexterra Bank. 1000 de euro au fost donati de Bogdan Baltazar, castigatorul avanpremierei din 16 martie si business guru-ul acestei editii. Ceilati concurenti au primit carti din colectia de business a editurii Meteor Press.

Cei care nu pot veni in platoul Testului de afacereza, pot participa la concursul prin sms, care se va desfasura in paralel cu show-ul TV. Acestia au posibilitatea de a  castiga 100 de euro  trimitand prin sms cuvantul "afacereza" si raspunzand cat mai rapid la doua intrebari de tip quiz. Ei vor putea intra in direct cu Sorin Freciu si schimba clasamentul final al concursului.  

Primii 100 clasati in topul saptamanii, la concursul prin sms, castiga abonamente la Business Standard pe 6 luni. Clasamentul se poate verifica intrand pe ww.afacereza.ro sau trimitand cuvantul "top" la numarul 1800**.

Testul de afacereza se va desfasura de luni pana joi, intre orele 20:30 – 21:00, la The Money Channel.

Regulamentul de inscriere la Testul de afacereza si regulamentul concursului prin sms pot fi gasite pe www.afacereza.ro

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *