free download 78 travel guides written by experts

5 nominalizari pentru THE PRACTICE la

EUROPEAN SABRE AWARDS

Compania de consultanta in relatii publice THE PRACTICE a reusit sa obtina cele mai multe nominalizari – 5 – la editia din 2008 a celei mai importante competitii europene dedicate relatiilor publice, EUROPEAN SABRE AWARDS. Aceasta performanta vine la putin peste un an de la infiintarea companiei, confirmand rezultatul obtinut de agentie anul trecut la Romanian PR Awards, unde a castigat cele mai multe premii. „Am aflat de nominalizari de la jurnalisti. Stiam ca urmeaza sa se anunte finalistii la sfarsitul lunii martie, insa nu am monitorizat site-ul competitiei chiar in fiecare zi. Este incredibil de frumos sa ne vedem munca apreciata de cei mai buni profesionisti europeni”, a declarat Oana Bulexa, Consultant THE PRACTICE.

Cele 3 campanii cu care THE PRACTICE are 5 nominalizari sunt: „Bucurestiul respira”, „Iunie – luna impotriva obezitatii” si „Ziua barbatului”, campanie care, de altfel, a intrat si in finala IPRA Golden World Awards 2008, cea mai importanta competitie de PR la nivel mondial. Nominalizarile obtinute sunt:

Ziua barbatului
Client: Bergenbier, InBev Romania
Echipa The Practice: Oana Bulexa – project management, Gabriela Lungu – strategie
2 nominalizari: la categoria Eastern Europe & la categoria Food and Beverage

Bucurestiul Respira
Client: Carpatcement, Carpatcement Holding
Echipa The Practice: Marta Togan si Alina Mincan – project management, Ruxandra Vasilescu – implementare, Stefania Stavrositu – strategie
2 nominalizari: la categoria Corporate Social Responsibility & la categoria Real Estate and Development

Iunie – luna impotriva obezitatii
Client: Reductostart, Abbott Laboratories
Echipa The Practice: Madalina Nastase, Alexandru Filip si Alina Mincan – project management, Gabriela Lungu – strategie
1 nominalizare: la categoria Eastern Europe

„Suntem foarte feiricti ca am obtinut aceste nominalizari, rezultate care nu ar fi fost posibile fara clientii nostri, partenerii nostri reali care ne dau posibilitatea sa facem campanii frumoase. Multumiri lui Bogdan Arnautu (Carpatcement), intregii echipe Bergenbier si Codrinei Spiratos (Reductostart)! Felicitari echipei – sunt foarte mandra de noi toti! Iata ca ni se confirma inca o data ca acolo unde pui pasiune si suflet, vine si recunoasterea!”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *