free download 78 travel guides written by experts

“O minunatie de roman!…

Nu orice romancier are acest dar, ca Jon McGregor, de a reaminti cititorilor de Paradisul dintr-o floare sălbatică şi infinitul dintr-un grăunte de nisip.”
                                                                                The Times

dacă nimeni nu vorbeşte despre lucruri deosebite
de Jon McGregor ·    CÂŞTIGĂTOR AL PREMIULUI BETTY TRASK
·    CÂŞTIGĂTOR AL PREMIULUI SOMERSET MAUGHAM

Pe o stradă dintr-un oraş din nordul Angliei, oameni absolut obişnuiţi fac lucruri perfect normale: copiii joacă crichet, ramele ferestrelor sunt vopsite, un cuplu se ceartă, studenţii îşi strâng catrafusele, oameni necunoscuţi trec unii pe lângă alţii, ca în fiecare zi, dar fără a comunica. Numai că un eveniment teribil spulberă liniştea unei seri de vară, după care, de atunci încolo, nici un martor al accidentului nu va mai fi acelaşi.

Preţ: 34 lei
280 pagini
Traducere de Ecaterina Popa şi Ioan-Aurel Popa

JON MCGREGOR s-a născut în 1976 în Insulele Bermude, a copilărit în Norfolk, iar acum trăieşte în Nottingham. Prima lui carte, Dacă nimeni nu vorbeşte despre lucruri deosebite, a fost nominalizată la Booker Prize în 2002 (doar în longlist). În 2003 a câştigat Premiul Somerset Maugham. Atâtea începuturi (apărută de curând la editura LEDA) a fost şi ea nominalizată pe longlist-ul de la Man Booker Prize.

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *