free download 78 travel guides written by experts

Terrence Jenkins este, din luna noiembrie 2012, noul co-prezentator

al emisiunii E! News, alaturi de Giuliana Rancic

Jason Kennedy și Catt Sadler sunt prezentatori ai E! News Weekend

Terrence Jenkins se alătură Giulianei Rancic ca prezentator la E! News, liderul pe piața informațiilor din cultura pop și emisiunea de știri din divertisment care atrage un mare număr de telespectatori tineri. ”Începând din 12 noiembrie 2012, Jenkins oferă știrilor perspectiva sa unică, în cadrul acestui popular canal de televiziune”, a declarat Cyndi McClellan, Președinte al Network Strategy și E! News. Până de curând co-prezentator al popularului show “106 & Park” de la BET, Jenkins se va implica, totodată, și în realizarea unor profile ale personalităților și în reportajele postului.

“Terrence Jenkins este o personalitate în lumea televiziunii, iar talentul său va aduce o sensibilitate originală programelor noastre de știri”, a spus Cyndi McClellan. “Energia și personalitatea sa interesantă, alăturate experienței dovedite a prezentatoarei principale E! News, Giuliana Rancic, ar trebui să ajute la consolidarea poziției E! News ca principală sursă de informații în segmental culturii pop, ducând la o audiență promițătoare.”

Jenkins, cunoscut ca Terrence J, a devenit rapid o figură populară în rândul publicului tânăr, cu rolurile-cheie din recentele Think Like a Man, Burlesque și Sparkle și cu aparițiile din celebrele 106 & Park la BET și The Game.

“Am fost dintotdeauna pasionat de varietatea de programe legate de cultura pop, pe care E! News le acoperă atât de bine”, a spus Jenkins. “Am avut o carieră minunată până acum și tot ce am făcut a dus către punctul în care am ajuns astăzi. În plus, să lucrez alături de oameni extraordinari, ca Giuliana și întreaga echipă de la E! News , este o oportunitate excelentă pentru mine.”

Jason Kennedy și Catt Sadler au fost numiți co-prezentatori ai E! News Weekend. Kennedy și Sadler au fost, atât individual, cât și împreună, invitați frecvent ca amfitrioni la E! News. Kennedy a mai găzduit Live From E!, o emisiune despre știri difuzată în timpul săptămânii de E! Online; Sadler a găzduit The Daily 10 la E!. Rancic, News Managing Editor la E!, este prezentator al E! News din 2005.

“Cu Giuliana și Terrence prezentatori ai emisiunilor din timpul săptămânii și cu Jason și Catt în weekend-uri, vom avea un cvartet de jurnaliști foarte buni din punct de vedere profesional și vom oferi publicului o imagine fresh și amuzantă a știrilor din cultura pop”, a adăugat McClellan.

Nu ratați E! News, de luni până vineri la 20:15 și E! News Weekend sâmbăta la ora 16:00 și duminica la 00:00, numai la E! Entertainment Television.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *