free download 78 travel guides written by experts

Tensiunile iau amploare

Unul dintre concurenţii la “Mireasă pentru fiul meu” a avut nevoie de intervenţia ambulanţei

O săptămână intensă pentru concurenţii la “Mireasă pentru fiul meu”! O serie de conflicte au răbufnit deja în casa băieţilor, iar discuţiile aprinse par să nu se aplaneze foarte curând. Săptămâna trecută, Robert, unul dintre concurenţi, a avut o cădere nervoasă necesitând intervenţia ambulanţei.

După mult aşteptata întâlnire dintre fete şi băieţi care a avut loc în cadrul ediţiei de gală a săptămânii trecute, lucrurile au scăpat de sub control! Tensiunile au devenit de nesuportat pentru unul dintre concurenţi, Robert, care după un conflict aprins cu alţi doi participanţi din cadrul reality-showului, a avut o cădere nervoasă, necesitând intervenţia ambulanţei. După plecarea ambulanţei, starea concurentului era cât se poate de bună, însă disputa nu a luat sfârşit, aşa că, Robert a sărit gardul pentru a putea lua legătura cu mama lui şi a se linişti.

Motivul disputei a fost legat de acuzaţiile care i s-au adus concurentului, referitoare la presupusa sustragere a unor bunuri aparţinând altor participanţi. La rândul său, Robert şi-a acuzat colegii de calomnie, iar discuţia a degenerat într-un schimb dur de replici, în urma căruia Robert a simţit nevoia să discute cu mama lui şi ignorând regulile concursului, a sărit gardul pentru a ajunge la poarta casei în care locuiesc mamele şi fetele.

Ieri, 26 septembrie, îndrăgitul reality-show s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor. “Mireasă pentru fiul meu”, emisiune moderată de Mirela Boureanu Vaida, a înregistrat ieri pe tronsonul orar 10.47 – 11.06, un rating de 1.6 % şi 20 % cotă de piaţă la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 0.6 % rating şi 7.9 procente cotă de piaţă.
Emisiunea a fost lider de piaţă şi în cel de-al doilea interval orar de difuzare, 14.00 – 15.59, înregistrând la nivelul targetului 15-54 urban un rating de 1.4 % şi 15.7 % share. A doua poziţie în clasamentul audienţelor a fost ocupată tot de postul Pro TV cu 0.7 % rating şi 7.9 % cotă de piaţă.

În ediţia de gală a săptămânii trecute, a avut loc marea întâlnire dintre concurenţi: fetele şi băieţii s-au cunoscut şi au schimbat impresii pentru prima oară. Tot atunci au avut loc şi primele nominalizări: pe baza punctelor oferite de către mame, după ce s-au consultat în prealabil cu fiii lor, fetele care nu au primit niciun punct, Andrada, Loredana şi Liliana, au fost propuse spre eliminare! Soarta celor trei fete se află acum doar în mâinile telespectatorilor care le pot vota pe parcursul săptămânii, atât prin intermediul SMS-ului cât şi al site-ului www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro.

Săptămâna aceasta, “Mireasa pentru fiul meu” va fi difuzată în două intervale orare, de la 10.50 şi de la ora 14.00, urmând ca vineri telespectatorii să revadă concurenţii lor preferaţi şi în ediţia de gală, difuzată de postul Antena 1, de la ora 20.20.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este facută pe targetul 15-54 urban
Perioada 26 septembrie 2011

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *