free download 78 travel guides written by experts

The Internet Society organizeaza conferinta INET la Bucuresti

Agora Group va sprijini anul acesta The Internet Society în organizarea conferinței INET de la București. Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie 2011 la Hotel Intercontinental, sala Ronda, începând cu ora 09:00.

Internetul este piatra de temelie primară pentru mediul de afaceri şi de comunicare astăzi. Dar deciziile pe care le facem în lunile şi anii următori vor stabili dacă acesta va rămâne o platformă globală pentru inovare şi exprimare pentru oamenii de pretutindeni.

Această conferinţă este menită a crea un stimul pentru învăţare, colaborare şi definirea unor strategii care modelează viitorul Internetului. Este un forum unic ce stimulează întâlnirile, discuțiile şi schimbul de experiență între oamenii ce influențează dezvoltarea Internetului.

“The Internet Society organizează mai multe conferințe INET în fiecare an, fiecare cu un accent regional unic şi o selecţie de subiectele cât mai relevante pentru comunităţile implicate. Timp de o zi, comunităţile locale Internet obţin expunere pentru problemele de importanţă globală şi regională. Fiind primul eveniment organizat de Internet Society în România, INET București dorește să se focalizeze pe subiecte importante pentru viitorul Internetului dar și pentru România, în contextul asumării Agendei Digitale 2020”, spune Elena Zvarici, Communication Manager, Internet Society România.

Conferinţa INET doreste sa ofere o platformă de discutie pentru provocările şi oportunităţile cu care se confruntă factorii de decizie români, întreprinderile şi cetăţenii.

Cele trei dezbateri ale evenimentului se vor axa pe educație și alfabetizare digitala, pe accesul în zonele rurale dintr-o perspectivă naţională şi internaţională, încrederea în Internet, securitatea, identitatea. De asemenea, se vor discuta provocările legate de viitorul Internetului, neutralitatea, copyright-ul, cenzura și blocarea.

Pentru mai multe detalii și înscriere, vă invităm să accesați //www.isoc.org/isoc/conferences/inet/11/bucharest.shtml.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro .

Despre ISOC

Internet Society (ISOC) este o organizație non-profit înființată în 1992 pentru a promova standardele, educația și politicile pe baza cărora funcționează Internetul. Misiunea ISOC este de a promova dezvoltarea liberă a Internetului, evoluția și folosirea Internetului în folosul oamenilor din întreaga lume.

Internet Society se află în centrul comunităţii Internet şi activează prin conferinţe şi evenimente în întreaga lume, multe dintre care le organizează sau sprijină în mod direct.
Mai multe detalii pe www.isoc.org și www.isoc.ro.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *