free download 78 travel guides written by experts

Tensiuni la malul marii in „Serifi de Romania”

Marți, 17 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1

Ediția de marți, 17 noiembrie, a emisiunii „Șerifi de România” aduce o nouă misiune în țară pentru vedetele din concurs. După Delta Dunării și probele dificile pe care le-au îndurat – de la procurat apă potabilă, la construit plute cu care să se deplaseze, concurenții ajung acum la mare. Numai că aici nu vor găsi plaja cu șezlonguri, terase sau cluburi, ci un mediu neprietenos, valuri puternice, loc pustiu și o vreme aprigă, ce le va da tuturor un adevărat test de rexistență.

La malul mării, în frig și nu nervii întinși la maximum, vedetele din competiție au de dat un test de logică, perspicacitate si muncă în echipă. Delegarea rolurilor, strategiile de eliminare, rapiditatea și gândirea aprigă le vor fi puse la încercare celor două echipe. Nu vor lipsi tensiunile, pentru că vremea rea și condițiile dificile de dormit la cort, pe plajă, își spun cuvântul.

Andreea Tonciu și Raluca Tănase sunt la cuțite și ajung să se certe, în vreme ce Giani Kiriță va încerca să își găsească aliați pentru strategia sa de eliminări. De asemenea, ediția va aduce un nou duel și o eliminare. Despre cine este vorba, cum se aplanează conflictele, cine rămâne în luptă și cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 17 noiembrie, de la 20.30.

Bucuresti, 16.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *