bucharest tech week 2021

Telefoneaza din propriul Audi cu ajutorul iPhone

Nouă tehnologie

    * Audi concepe noile modele pregătite pentru noul iPhone
    * Funcţionalitate garantată pentru noul telefon mobil

Audi şi iPhone – tehnologie de înaltă clasă într-un design perfect. Încă de la momentul lansării, primul telefon mobil de la Apple poate fi folosit în toate modele Audi. Cu un succes de piaţă nebun în SUA (peste 270.000 de telefoane vândute în primele 30 de ore), noul aparat este aşteptat cu interes şi pe alte pieţe. Conform unui sondaj, fiecare al treilea fan Apple va dori să-şi cumpere un telefon şi, ceea ce este mai important, acest lucru se va petrece "chiar acum".
Audi şi Apple au lucrat îndeaproape pentru a asigura deplina funcţionalitate a terminalelor iPhone la cea mai mare parte a modelelor Audi. Singura cerinţă este o pregătire a telefonului mobil pentru interfaţa Bluetooth, disponibilă opţional la întreaga gamă de modele Audi. Pe lângă funcţiile "hands-free" aflat în dotarea standard (acceptare/ respingere apeluri/ hands-free), prepararea telefonului mobil înseamnă şi afişarea intensităţii semnalului şi a numelui reţelei, dar şi transferarea agendei telefonului – cu simbolurile "Work", "Home", "Mobile" – şi a listei de apeluri.

Pe lângă posibilitatea de a efectua apeluri, interfaţa muzicală Audi (disponibilă ca opţiune pentru modelele A5, A6, A8 şi Q7) permite clienţilor să se bucure de redarea muzicii de pe iPhone la un nivel sonor de excepţie graţie sistemului audio al automobilului. În plus, graţie sistemului Audi MMI, clienţii pot naviga prin listele de melodii în funcţie de artist, titlu, gen – exact în acelaşi mod în care sunt obişnuiţi să o facă atunci când utilizează iPod.

Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *