Baby Boom Show Virtual

adidas prezinta noua minge oficiala de fotbal pentru UEFA Champions League

adidas prezinta noua minge oficiala de fotbal pentru  sezonul 2007/2008 UEFA Champions Leagueä ” Finale 7”. Odata cu startul din  noul sezon European de fotbal , adidas va fi pentru a doua oara furnizorul de mingi de fotbal pentru toate partidele desfasurate in cadrul UEFA Champions League. Noile mingi pentru finala sezonului 2007/2008 vor fi livrate celor 32 de cluburi calificate imediat dupa tragerea la sorti de la Monaco.  Doar campioana UEFA Champions League™, AC Milan va continua sa joace cu mingea adidas “Finale Athens” la toate meciurile sale interne, in onoarea reusitei clubului din sezonul precedent.

Mingea adidas “Finale 7” este prevazuta cu tehnologia de succes adidas +Teamgeist™, o configuratie cu 14 fatete, reducand suma punctelor de atingere a trei fatete cu 60% si lungimea totala a liniilor fatetelor cu peste 15%. Rezultatul este o  minge perfect rotunda care permite  o acuratete si un control desavarsite ale mingii pentru cele mai bune cluburi ale Europei. Combinatia  dintre forma revolutionara a fatetelor, noua contructie a carcasei si tehnologia de imbinare termica furnizeaza  acestei mingi oficiale de fotbal cele mai bune calitati de performanta de pana acum.

Design-ul mingii adidas” Finale 7” are la baza  foarte recunoscut-ul logo al UEFA Champions League™ in forma de stea, realizat in culorile portocaliu si alb.

adidas a fost furnizorul de mingi oficiale de fotbal la toate turneele importante UEFA si FIFA inca din anul 1970, a fost furnizorul oficial al mingiei  de fotbal +Teamgeist™ in timpul Cupei Mondiale FIFA 200 din Germania  si va continua sa vina cu noi tehnologii si produse inovatoare pentru a-si  extinde suprematia in fotbal.    

 Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *