Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Technogym, furnizor oficial al Jocurilor Olimpice de Tineret

3500 de tineri sportivi din 170 de ţări se vor antrena cu echipamentele profesionale Technogym

După Sydney 2000, Atena 2004, Torino 2006 şi JO de la Beijing, Technogym a fost desemnat furnizor oficial pentru prima ediţie a Jocurilor Olimpice de Tineret, care va avea loc în Singapore, în perioada 14-26 August 2010.

Peste 3500 de tineri sportivi din 170 de ţări se vor antrena cu Technogym, aşa cum s-a întâmplat şi la Jocurile Olimpice din Beijing.

Competiţia JO de Tineret este un eveniment sportiv multidisciplinar inspirat de Jocurile Olimpice şi destinat tinerilor sportivi cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, concurând în 26 de discipline sportive. Fiecare regiune va fi reprezentată de cel puţin 4  sportivi împărţiţi pe grupuri de vârstă.

Datorită vastei sale experienţe acumulate în anii trecuţi la JO, dar mai ales gamei complete de produse şi servicii, Technogym a fost desemnat anul acesta furnizor oficial al JO de Tineret.

De 4 ani încoace Technogym este partener al JO, fapt ce demonstrează  mândria de a sprijini JO de Tineret, un jucător fundamental pentru educarea valorilor sportive a tinerei generaţii şi de promovare a exerciţiilor fizice.

Pentru pregătirea sportivilor de anul acesta,  Technogym va echipa centrul de fitness din Satul Olimpic – Singapore cu 150 de aparate cardio, forţă şi mişcare. Sala de sport va fi dotată astfel încât să ofere o soluţie completă de antrenament pentru cele 26 de discipline aflate în concurs: o zonă cardio echipată cu gama de top Excite, o zonă echipată cu FLEXability şi Kinesis, o zonă pentru antrenamentul de forţă dotată cu Selection şi noua gamă Pure Strength, concepută special pentru antrenamentul sportivilor de performanţă, precum şi un spaţiu mare dedicat antrenamentului cu greutăţi libere.

Mulţi sportivi şi antrenori internaţionali care s-au antrenat deja cu echipamentele profesionale Technogym în ţările lor vor fi foarte încântaţi să aibă posibilitatea de a utiliza şi în Singapore Sistemul Wellness. Sistemul Technogym de management al antrenamentului permite să salvezi într-un registru inteligent programul de antrenament pentru fiecare sportiv, accesând automat echipamentele Technogym şi tinând evidenţa antrenamentului pentru analiză şi evaluare.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *