free download 78 travel guides written by experts

BIOGENIS aduce celulele bune la Cluj

Celulele bune invadează Clujul! Cu ocazia Congresului Național de Medicină Perinatală din Cluj, BIOGENIS, bancă de celule stem, informează corect profesional specialiștii și viitorii părinți asupra importanței recoltării de celule stem la naștere. BIOGENIS aduce astfel echipa specială de celule stem bune care activează în zona FSEGA(Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor) şi Iulius Mall Cluj în perioada 1-4 Iulie. Echipa specială va sta de vorbă cu cei prezenți și va oferi informații complete asupra necesității recoltării de celule din cordonul ombilical.

Căutaţi echipa specială de celule bune şi beneficiaţi de informaţii complexe din domeniul celulelor stem!

BIOGENIS, bancă de celule stem, organizeaza între 1 și 4 Iulie la Cluj un nou eveniment din Campania lansată în luna Mai, Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere. În cadrul Congresului Național de Medicină Perinatală din Cluj aflat la ediţia a VIII-a, BIOGENIS susţine un simpozion tematic. Prof. Dr. Florin Stamatian, șeful Clinicii de Obstetrică și Ginecologie din Cluj, președinte al ARMP, va prezenta în cadrul acestui seminar indicațiile și limitele actuale, conform ghidurilor profesionale, asupra recoltării de sânge placentar. Dr. Marius Calomfirescu, director general BIOGENIS convinge cu această ocazie auditoriul despre beneficiile alegerii profesioniste BIOGENIS ca bancă de celule stem.

“Continuăm campania Sănătatea copilului tău începe înainte de naştere. Prezenţa noastră la Cluj este foarte importantă iar implicarea în acest Congres de Perinatologie a fost maximă. În toată campania noastră de informare asupra necesităţii recoltării de celule stem folosim acţiuni diverse, de la comunicate de presă, întâlniri cu părinţii şi seminarii până la mini-spectacole în locurile frecventate de viitorii părinţi. Toate aceste implicări ale noastre au ca scop unic aducerea a cât mai multor informaţii mai aproape de cuplul gravid şi de viitorii părinţi, pentru a înţelege cât mai bine importanţa acestui act medical cu mare responsabilitate. Punem la dipoziţie canale de informare diverse, de la Internet, pliante şi filme, până la standuri special realizate cu acces interactiv. Avem rezultate foarte bune în urma derulării campaniei, aceasta urmând a se desfăşura pe tot parcursul anului 2009, cu posibilitate de extindere în 2010 în funcţie de rezultatele sale.”- Dr. Marius Vicea Calomfirescu, Director General BIOGENIS.

Campania Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere se va desfășura pe tot parcursul anului 2009, în cadrul acesteia BIOGENIS urmând a aduce în permanență informații noi tinerilor și viitorilor părinți în ceea ce privește celulele stem, recoltarea, stocarea și utilizarea acestora. Campania constă în aducerea paginii Internet www.celulestem.ro ca primă sursă de informare în domeniu, distribuirea de materiale informative la nivel național în clinici, școlile gravidelor, mediu online, print, radio și TV, realizarea de emisiuni, realizarea de filme în limba română, cu titlu gratuit de utilizare. Primul partener cooptat în acest vast proiect este ARDES (Asociația Română pentru Dezvoltarea Educației în Sănătate).

În România există în acest moment trei centre de transplant medular (Bucureşti, Timişoara şi Târgu-Mureş) unde se pot utiliza celulele stem pentru a trata diverse afecţiuni.

Contract cadou

Pe întreaga perioadă a verii BIOGENIS oferă un pachet special, denumit Contract cadou, destinat celor care vor să facă o bucurie viitorilor părinți. Acest pachet poate fi achiziționat cu un preț redus în lunile Iunie, Iulie și August, valoarea discountului fiind de 515RON.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *