Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Teatrul Stela Popescu va lansa, de 1 decembrie, feeria folclorică „România, Ţară magică”

Cel mai tânăr teatru de repertoriu din Bucureşti, Teatrul Stela Popescu, pregăteşte, după o săptămână agitată, plină de evenimente, la fel de fapt, ca cele petrecute în toate lunile de la debutul instituţiei în viaţa artistică românească, o premieră specială, care va fi lansată chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Premiera România Ţară Magică este o feerie folclorică plină de fantezie, muzică, mişcare şi culoare, pe ritmurile vibrante ale bătutelor şi sârbelor româneşti, care va fi lansată cu ocazia Zilei Naţionale a României, prin spectacole speciale care vor avea loc în zilele de luni 28 noiembrie şi marţi 29 noiembrie a.c., ora 10:00, la sediul instituţiei de la Palatul Copiilor.


FESTIVALUL CÂNTECULUI CARE FACE MINUNI, ed. I-a – director Daniel Filipescu, alături de pianista Mădălina Florescu, soprana Andreea Blidariu, balerinii Alex Mălăeru, Silvia Mauritiu, invitat special tenorul Florin Diaconescu – îşi continuă seria de spectacole gratuite la alte case de copii, Şcoli speciale bucureştene, după periplul naţional din octombrie.

Coregraful Ştefan Soare şi baletul Teatrului Stela Popescu fac ultimele retuşuri pentru un turneu incandescent la nivel naţional şi instituţional.

Până atunci, marţi, 29 noiembrie, Teatrul de la Palatul Copiilor va găzdui DECERNAREA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE unor mari personalităţi muzicale, de către FORUMUL MUZICAL ROMÂN.

Fiţi alături de noi şi bucuraţi-vă de succesele noastre! Succesele noastre sunt şi ale copiilor care ne aplaudă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *