free download 78 travel guides written by experts

Teamnet International – cea mai mare companie romaneasca prezenta in topul Deloitte

Technology Fast 500

Teamnet International, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din Romania, a fost inclus in clasamentul anual Deloitte Technology Fast 500 EMEA, fiind totodata si cea mai mare companie romaneasca inclusa in acest top.

Situata pe locul 64 in topul celor mai dinamice companii de tehnologie din zona EMEA, cu o cifra de afaceri de 21 milioane EUR in 2010, in crestere cu 2136% in perioada 2006-2010, TeamNet International este singurul integrator prezent in lista companiilor care au reprezentat Romania in acest top, asigurand clienților sai servicii de integrare  software si hardware, servicii de project management, consultanta, training si suport in domeniul IT.

Implicarea Teamnet in proiecte de cercetare la nivel național si international a favorizat prezenta acesteia in topul Deloitte Technology Fast 500, acestea devenind o preocupare constanta in activitatea companiei. Teamnet se numara printre primele companii romanești care s-au implicat in proiecte europene de cercetare co-finantate de catre Comisia Europeana in cadrul Programelor Cadru 6 (FP6) si 7 (FP7) si prin Fonduri Structurale.

„Compania noastra a dovedit o continuitate si o constanța in procesul de crestere, iar acest lucru este dovedit de prezenta noastra pentru al patrulea an consecutiv in acest top. Suntem singura companie romaneasca ce a reusit aceasta performanta. Strategia noastra a fost de a nu ne limita la un produs singular, ci sa abordam proiecte de complexitate ridicata, iar astazi, ajunsi la maturitate, suntem in competitie directa cu marii integratori de pe piața sistemelor informatice. Mai mult decat atat, am reusit sa ne extindem prezenta si in afara granițelor, oferind servicii informatice la nivel regional”, a declarat Bogdan Padiu, Director General Teamnet International.

Clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, cel mai obiectiv element de referinta in industria de tehnologie, este realizat in baza cresterii veniturilor companiilor pe ultimii cinci ani. Pentru a fi eligibile companiile trebuie sa aiba activitate de cel putin cinci ani, venituri operationale de cel putin 50.000 de euro in primul an luat in calcul si venituri de cel puțin 800.000 de euro in anul curent.

Teamnet International a fost infiintata in 2001 si are sedii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti si locatii internationale precum Bruxelles si Chisinau. Printre principalii indicatori de performanta ai companiei se numaracifra de afaceri de 21 milioane EUR la finele anului 2010, cei peste 350 de specialisti, dintre care 21 Manageri de Proiect si 168 dezvoltatori, 28 proiecte finalizate in 2010 si 56 de proiecte in derulare.

In octombrie a.c. compania s-a clasat pe locul 6 in topul Central Europe Technology FAST 50, realizat de aceeasi firma de consultanta, Deloitte. Mai multe detalii pe www.fast500emea.com.

Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *